Andrei Sakharovs Vej 1, 1. TH., Engholmene
2450 København SV
SOLGT

Andrei Sakharovs Vej 1, 1. TH., Engholmene
2450 København SV

Ejerlejlighed , 127m2

5-værelses lejlighed med hele 4 soveærelser og terrasse på 62m2

Del bolig
Følg bolig

Udsigt til vandet fra en enorm terrasse på 62m2 og en helt central placering er tre af de elementer, som gør denne femværelses lejlighed særligt interessant. Her forkæles I desuden med separat forældreafdeling med eget bad, et åbent opholdsmiljø og gulvvarme overalt.

Område
Her kan I nemt tage ophold ved vandet i en varm solstråle på sommerdage. I bosætter jer også ganske centralt fra byen, så på kort tid kan I gå til eksempelvis Fisketorvet eller springe på cyklen og nå til Indre By. Under én kilometer væk finder I ydermere daginstitution, skole og busstoppested, mens I blot skal lidt længere for at nå supermarkeder og S-togsstation.

Ejendom
Ved ankomst fanges blikket straks af den imponerende bygning, hvor de kæmpe altaner nærmest skaber glasbånd om ejendommen med et futuristisk udtryk til følge. I forbindelse med ejendommen er der en veludført gård med flere opholdssteder, og så har I mulighed for at tilkøbe en p-plads i kælderen.

Lejlighed
Man har virkelig overvejet samspillet mellem ude og inde til fulde, således opholdsmiljøet har hele tre døre til altanen, ligesom alle værelser har udgange. På denne vis opleves altanen nærmest som en naturlig udvidelse af boligarealet i sommerhalvåret, og idet den strækker sig til tre sider, kan I nyde solen fra morgen til aften.

Boligens hjerte er køkken-alrummet og stuen ud i ét, hvor madlavningen i det tidløse, hvide Invita-køkken kan foregå samtidig med leg i stuen eller lektielæsning ved spisebordet. Trægulvet binder miljøet sammen, ligesom lysindfaldet naturligvis skal fremhæves. Når dagen går på hæld, går I til ro på de fire værelser, som alle har integreret skabsplads. Forældresoveværelset har eget badeværelse med vaskesøjle og en moderne æstetik med rolige fliser, væghængt toilet og helstøbt håndvask. Samme design går igen på det andet badeværelse.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-JF137
Byggeår 2020
Energimærke A2020
Rum 5
Boligareal 127 m 2