Birkedommervej 22, 2. tv.
2400 København NV
Kontantpris
kr. 2.875.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.561

Birkedommervej 22, 2. tv.
2400 København NV

Ejerlejlighed , 75m2

Skøn delevenlig toværelses lejlighed!

Del bolig
Følg bolig

I Bispebjerg kan I nu overtage denne lyse lejlighed, som ligger godt placeret tæt på hverdagens gøremål. Her får I en rummelig toværelses lejlighed, som er den oplagte bolig for singlen, parret eller bofællerne, da den er delevenlig. Lejligheden rummer en stue, et værelse, et køkken, et badeværelse og en entré, og I får oven i købet brugsret til et skønt gårdmiljø. Velkommen indenfor.

Rundturen starter i køkkenet, som fremstår stilrent med hvide fronter med greb i stållook, der toppes af en mørk bordplade. Her er der også plads til at installere en vaskesøjle. Videre finder I stuen, hvor det første I må bemærke er det skønne lysindfald fra den brede karnap, der spiller flot sammen med det lyse gulv. Dernæst skal fremhæves den rå murstensvæg, der med sit upolerede udtryk giver rummet karakter. Stuens kvadratmeter gør indretningen legende let, for her er plads til både spisebord og sofahjørne, men rummet kan selvfølgelig også anvendes som værelse til en bofælle. Også på værelset får lyset frit spil sammen med gulvet, og her får I ligeledes glæde af et stort rum. Der er eksempelvis plads til både dobbeltsengen og garderobeskabet samt en hjemmekontorplads. På badeværelset kan I se frem til en separat bruseniche.

Gården er en dejlig oase, hvor I kan nyde sommeren på terrassen. Der er også en græsplæne, som omkranses af enkel beplantning.

I bosætter jer på en god placering, hvor både indkøbsmuligheder og busstoppestedet findes blot få hundrede meter fra adressen. I kan også spadsere til Bispebjerg Station eller tage cyklen til Nørrebro Station. Cyklen fører desuden videre til eksempelvis Nørrebros mange fristelser eller til Utterslev Mose, hvor I kan tage en rolig gåtur i det grønne.

Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Se hvornår vi har åbent hus
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Birkedommervej 22, 2. tv., 2400 København NV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-JF102
Byggeår 1934
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 75 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 145.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.332 / 10.705

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Birkedommervej 22, 2. tv., 2400 København NV.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender