Willumsvej 4A, 1. 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.390.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.654

Willumsvej 4A, 1. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 93m2

Indflytningsklar, elevator, terasse og privat p-plads i kælder!

Følg bolig
Del bolig

Beliggende yderst centralt midt på Amager med 3 store supermarkeder i gå-afstand, og på cykel er man hurtigt på stranden, på universitet eller Metroen - og endelig er der flere gode busforbindelser i nærheden.

Lejligheden har en rigtig fin planløsning, hvor ca. halvdelen af arealet er ét stort, lyst rum mod vest, der indeholder både stue og spisekøkken - og så er der udgang til den store, solrige altan, hvor der er virkelig god plads til at spise m.v.

Hertil kommer 2 rummelige soveværelser med indbyggede HTH skabe der gør lejligheden velegnet til både forældrekøb, den lille børnefamilie eller til starten på senior livet. Der er ligeledes et stort og rummeligt badeværelse med muret bruseniche samt god entré ligeledes med indbyggede garderobeskabe.

Lejligheden er kendetegnet ved et højt niveau i materialevalg, blandt andet kan vi nævne HTH-elementer i køkken, bad og værelser, kvalitets hvidevarer fra Siemens og egetræsgulve.

Bygningen er opført i 2006 med 10 ejerlejligheder, og der er for ejerforeningens medlemmer fælles råderet til stor fælles tagterrasse samt ikke mindst egen aflåst p-plads i kælder. Hertil kommer kælderrum - og elevatoren går direkte ned til terræn, p-kælder og kælderrum.

Der er i ejerforeningen et fantastisk sammenhold mellem beboerne hvor alle føler sin velkomne og der arrangeres forskellige aktiviteter i løbet af året såsom juletræ og sommerfest.

Alt i alt en fantastisk lejlighed, der udover den høje kvalitet skal fremhæves for den centrale beliggenhed, egen p-plads i aflåst kælder, den store tagterrasse, den vestvendte altan samt ikke mindst det gode lysindfald i stue og køkken.

Mulighed for hurtig overtagelse!

Vil du have et nærmere kig? Så kontakt os for en fremvisning af Willumsvej 4A, 1, 2.!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Willumsvej 4A, 1. 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-NP076
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 170.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.673 / 12.097

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.