Vilhelm Buhls Gade 22
2300 København S
Kontantpris
kr. 9.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.128

Vilhelm Buhls Gade 22
2300 København S

Ejerlejlighed , 139m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 23/1 kl. 12:00-12:25

Skønt enderækkehus 1. række på Strandvigen

Del bolig
Følg bolig

Det bliver på Vilhelm Buhls Gade 22, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her ligger et fantastisk enderækkehus fra 2016, som I nu
kan overtage nøglerne til. Beliggenheden taler for sig selv, og det samme gør byggestilen og kvarterets charme, som arkitekterne har hentet inspiration til i de kendte Kartoffelrækker. Boligen fordeler sig over 139 kvm i to plan, hvortil andensalen bidrager med en lækker tagterrasse, mens I også har et pulterrum i kælderen.

Stueetagen beriges af et fantastisk lysindfald, der er gennemgående for hjemmet. Plantegningen fordeler sig over et køkken-alrum, et gæstetoilet og en stue, mens førstesalen byder på tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en altan og eget walk-in-closet. Desuden er det heroppe, I finder det stilrene badeværelse med bruseniche.

Både køkkenet, gæstetoilettet og badeværelset er med flotte elementer fra HTH, hvilket sikrer en rød tråd i den elegante, enkleindretning. Desuden er der gennemgående gulvvarme, hvortil køkkenets gulve er i fiberbeton, mens stue og værelser er beklædt med egetræsstavparket. Disse suppleres af nydelige klinker i badeværelset og på gæstetoilettet.

Køkken-alrummet er der, I vil samles i hverdagen over madlavning og måltider, inden I rykker til den hyggelige stue, hvor de bløde møbler kan stå. Under stuen ligger pulterrummet, som der er adgang til fra parkeringskælderen med egen P-plads. Den helt store bonus er de attraktive udearealer, hvor altanen på første sal vender mod syd, mens I fra stuen også kan tilgå et terrasseareal bag boligen. Her
finder I også et redskabsskur.

Sommerdagene kan nydes langs Strandvigen eller privat på tagterrassen, der har areal til loungesættet eller et udendørs spisebord, så I kan invitere gæster på tapas og drinks. Der er god stemning i kvarteret, hvor de mange børnefamilier samles til sociale arrangementer i gaderne. I er dertil tæt på dagtilbud, indkøb, S-tog, metro og skole.

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vilhelm Buhls Gade 22, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-IS109
Byggeår 2016
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 139 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 42.666 / 37.101

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Vilhelm Buhls Gade 22, 2300 København S.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?