Ved Amagerbanen 27E, 3. 6., Ved Amagerbanen
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.555

Ved Amagerbanen 27E, 3. 6., Ved Amagerbanen
2300 København S

Ejerlejlighed , 132m2

Smuk lejlighed fra 2020 ved Amagerbanen

Del bolig
Følg bolig

I smukke omgivelser ved Amagerbanen mødes I af denne flotte og indflytningsklare lejlighed, der er opført i 2020. Her er der kræset for detaljerne, og I kan her se frem til en lys og indbydende bolig, der står klar til at danne rammen om jeres hverdag.

I bosætter jer i en nydelig, arkitektonisk ejendom, hvor jeres kommende bolig breder sig over to etager og en tagterrasse. Gennemgående præger store vinduer rummene, så I alle steder kan glæde jer over et behageligt lysindfald. Indgangen til boligen er på tredje sal, og her er der en entré med indbygget skab til overtøjet. Herfra ledes I til en fordelingsgang, som åbner op til tre værelser og en brusebadeværelse. På badeværelset er der spots i loftet, og de melerede fliser i brusenichen står elegant sammen med det hvide badeværelsesmøbel. Tilbage i gangen leder trappen op til jeres øvre etage, der inkluderer et toilet og endelig køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet har hvide grebsfrie elementer, og råder over fin opmagasineringsplads i over- og underskabene. Her kan I med fordel arrangere med spisebord nær køkkenet, mens modsatte ende kan rumme sofagruppen. Fra køkkenet giver terrassedøren udgang til en skøn altan, der nyder god af morgensolen. Til sidst kan I tilgå jeres rummelige tagterrasse, der uhindret giver jer vue over områdets tage og Amager Strandpark.

Beliggenheden er yderst attraktivt, og I får fra adressen nærhed til alt, som I skal bruge i jeres dagligdag. Hvad enten det er naturrige omgivelser ved Amager Strandpark, eller bylivet på Amager der frister, får I her let tilgang til det hele. Herudover er der omtrent 550 meter til metro fra Øresund Station, og har I børn, når I både daginstitution og skole i gåafstand.

Mulighed for tilkøb af p-plads i kælderen kr. 250.000,-

Lyder dette som jeres kommende lejlighed? Så kontakt os allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer 025VA-24
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 132 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 350.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 28.930 / 25.537

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.