Ved Amagerbanen 27A, 3. tv.
2300 København S
SOLGT

Ved Amagerbanen 27A, 3. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 59m2

Lækker 2V?er med to altaner nær Amager Strandpark

Del bolig
Følg bolig

På Amager nær både Lergravsparken og Amager Strandpark ligger denne indbydende, toværelses ejerlejlighed, som nu kan blive din. Foruden hele to altaner kan du se frem til et lyst og moderne hjem bestående af et alrum med et lækkert køkken, et rummeligt soveværelse og et badeværelse. Der er desuden elevator i opgangen.
~
Beliggenheden på Amager er virkelig god, og du får faktisk gåafstand til det meste. Blandt dine nærmeste naboer er strandparken, hvor du kan bade og dyrke et væld af spændende udendørsaktiviteter. Der er tillige indkøbsmuligheder, busstoppested og metro i en radius af omtrent 500 meter, og du kan også nemt tage cyklen til Indre By, som nås på cirka et kvarter. Endelig er der kort vej til Amagerbrogades rige udvalg af specialbutikker og spisesteder.
~
Lejligheden befinder sig på tredje sal i en moderne ejendom omgivet af nydelige, grønne fællesarealer og cykelparkering. Der er mulighed for at leje eller købe en parkeringsplads i kælderen under ejendommen, og kommer du hjem med tunge indkøbsposer, træder du blot ind i elevatoren, som fragter dig nemt op til din hoveddør.
~
Indenfor kan du se frem til at indrette det hyggelige alrum, hvor der både er plads til et sofahjørne og et spisebord, så du kan invitere vennerne på vin og tapas i weekenden. Køkkenet i åben forbindelse er pænt udført med hvide fronter og kan tilmed bryste sig af en Quooker. Om sommeren kan du lade dørene til altanerne mod syd og øst stå på vid gab og lukke den friske luft ind.
~
Badeværelset er indrettet med brus, og så venter dig et dejligt soveværelse med et indbygget skab, så du også let kan have dobbeltsengen og andet møblement stående. Herfra er der udgang til boligens anden altan med rum til et lille cafésæt.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Sagsnummer AM-EP294
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 2
Boligareal 59 m 2