Tycho Brahes Allé 25, 3. th.
2300 København S
SOLGT

Tycho Brahes Allé 25, 3. th.
2300 København S

Ejerlejlighed , 48m2

2 værelses lejlighed med god beliggenhed

Del bolig
Følg bolig

Nær det pulserende og levende miljø, der omgiver Amagerbrogade, bliver drømmen om en god beliggenhed og ideelle rammer for studie tilværelsen vakt til live. Lejligheden er perfekt som delelejlighed og forældrekøb, og lejligheden opfylder alle behov for den
kræsne studerende. Velkommen

Det kræver ikke mange skridt at nå byens tilbud af specialforretninger, madsteder og selvfølgelig de almindelige fornødenheder såsom dagligvarebutikker, institutioner og offentlig transport. Tager I cyklen i brug, er det nærliggende at køre til Amager Strandpark mod øst eller Amager Fælled mod vest.

Når cyklen så lander tilbage på matriklen, er det synet af en rød murstensfacade med en sokkel i kvaderpuds, der møder jer. Bevæger I jer til det hyggelige gårdmiljø forestiller I jer, hvordan I en sommerdag trækker ud på græsset med picnictæppe, yndlingskrimien eller måske studiebøgerne.

Indenfor giver planløsningen jer to værelser, et køkken og et toilet. Slutteligt er det værd at tilføje, der hører et kælderrum med til lejligheden, så I kan opmagasinere ekstra maling og flyttekasser.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1409 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-FB211
Byggeår 1903
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 48 m 2