Tom Kristensens Vej 42, 3. TV.
2300 København S
SOLGT

Tom Kristensens Vej 42, 3. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 110m2

Lys og moderne 4-værelses med sydvendt altan

Del bolig
Følg bolig

Tæt på Islands Brygge, Amager Fælled og alle hverdagens fornødenheder kan I nu overtage denne lækre lejlighed. Hjemmet byder på tre værelser, et åbent opholdsmiljø og to badeværelser, ligesom I forkæles af en solrig altan.

Området
I kan gå til metroen, busforbindelser, supermarkeder og daginstitutioner, og ydermere er IT-Universitet og Københavns Universitet Søndre Campus nærmest jeres nabo, så hverdagen går let. Samtidig kan I nyde fritiden til fulde med afslappende gåture på fælleden, eller I kan slå vejen forbi Bryggens skønne stemning. Her finder I havnebad og diverse fristelser for ganen. Snupper I cyklen over Bryggebroen, kommer I hurtigt til Fisketorvet.

Ejendommen
På adressen møder I den moderne ejendom, hvis mørke facade brydes af de mange glaspartier. Der er flere moderne bekvemmeligheder at se frem til såsom dørtelefon og elevator. Endvidere er der mulighed for at leje parkeringsplads, og så råder I over et depotrum i stueplan.

Boligen
Jeres kommende hjem placerer sig på tredje etage, hvilket sikrer jer et skønt lysindfald og en dejlig udsigt over Amager Fælled. Dette nydes særligt fra stuen, hvor de store vinduespartier åbner for vuet og samtidig giver udgang til altanen. I direkte forbindelse findes det nydelige køkken med hvide elementer og træbordplade, og her kan I desuden se frem til en ekstra, lille altan.

To af de tre værelser har udsigt over Fælleden, og derudover er værelserne fordelt optimalt, så I for eksempel kan have en forældreafdeling. Det ene værelse tilgås nemlig fra entréen sammen med et badeværelse, mens de to andre værelser udspringer fra mellemgangen sammen med det andet badeværelse. Sidstnævnte er rummeligt og har vaskemaskine samt tørretumbler.

Slutteligt skal I selvfølgelig træde ud på altanen og få den fulde fornemmelse af lyset, luften og udsigten. Her får grillmiddage perfekte forhold.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH239
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 110 m 2