Tønnesvej 16, 1. th.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.666

Tønnesvej 16, 1. th.
2300 København S

Ejerlejlighed , 58m2

Lys og rummelig 2V er nær Amagerbrogade

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen på Amager, hvor denne dejlige, toværelses lejlighed venter jer. I får fornøjelsen af en velindrettet, lys og moderne bolig, som beriger jer med et soveværelse, en stue, et køkken og et badeværelse - alt sammen i flot stand - mens I kan nyde udelivet på grønne fællesarealer.

I bosætter jer i et roligt kvarter midt på Amager, hvor alle dagligdagens fornødenheder ligger lige uden for hoveddøren. Særligt Amagerbrogade frister med alskens spisesteder og indkøbsmuligheder, ligesom I hurtigt kan hoppe på bussen herfra. Ikke desto mindre nyder I godt af en tilbagetrukket beliggenhed få hundrede meter fra gadens liv. Samtidig kan I nemt cykle til Amager Strandpark og metrostationen Femøren.

Det er en yderst velholdt ejendom, der råder over jeres nye hjem. Facaden blev renoveret i 2017, og i samme forbindelse blev vinduerne også udskiftet. Lejligheden emmer ligeledes af moderniseringer, og de seneste forbedringer inkluderer nye radiatorer fra 2019 og et nyistandsat badeværelse fra 2020. Der er således en behagelig atmosfære i lejligheden, som endvidere skyldes dejlige lysindfald, flotte gulve og stuk.

I kommer ind i en lys entréen som fortsætter ud i køkkenet, og herude ses et pænt, tidløst køkken med hvide fronter, der danner en dejlig ramme om madlavningen. Stuen udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor masser af dagslys og fine detaljer i form af stukkanter og lyse plankegulve gør sig bemærket, og I får også rigelig plads til at indrette hyggelige sektioner. Soveværelset har tillige en fornuftig størrelse, og tilsvarende stuen strømmer dagslyset ind fra syd. Ydermere kan I se frem til fine forhold på badeværelset, hvor pladsen er udnyttet optimalt. Dertil hører et praktisk kælderrum.

Hvis du ønsker en fremvisning, så ring til os på tlf.: 3259 1407 eller send en e-mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Tønnesvej 16, 1. th., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS202
Byggeår 1935
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 58 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.358 / 10.318

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!