Tønnesvej 14, 3., Sundbyvester
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.725.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.695

Tønnesvej 14, 3., Sundbyvester
2300 København S

Ejerlejlighed , 63m2

Charmerende 3 værelses lejlighed i Kbh S.

Del bolig
Følg bolig

Nær hverdagens fornødenheder og tæt på Amagerbro kan I nu overtage denne charmerende treværelses lejlighed med altan. Lejligheden befinder sig på tredje sal og rummer et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Den gennemtænkte planløsning gør lejligheden delevenlig, og den egner sig perfekt til både singlen, parret, bofællerne eller den lille familie. I får ydermere brugsret til både gratis parkering, cykelkælder og grønne områder med legehus og grill. Velkommen indenfor.

Rundturen starter i den omfangsrige stue, der er et lyst rum med en b ehagelig atmosfære, delvist takket være det skønne lysindfald fra vest og delvist grundet de lyse, massive trægulve, som går igen i det meste af lejligheden og giver hjemmet karakter. Stuen har mange gode kvadratmeter, så I nemt får plads til både sofahjørne og spisebord. Herfra kan I åbne døren til den solrige altan, men først skal I se køkkenet, der fremstår med lyse, grebsfrie fronter, hvor I har mulighed for både opvaskemaskine og vaskemaskine, mens AEG-ovnen fra 2019 er placeret i en ergonomisk korrekt højde.

I skal også se de to gode værelser samt badeværelset, der er med bruseniche og væghængt toilet fra 2016. Afslutningsvist kan I træde ud på den vestvendte altan, der har sol hele eftermiddagen, og hvor der er god plads til at indrette med et cafésæt og nyde den flotte udsigt over området og den nydelige, blå himmel.

I bosætter jer i gåafstand til de daglige praktikaliteter, og kan således spadsere til både indkøbsmuligheder, specialbutikker, restauranter, daginstitution og Gerbrandskolen. I nærområdet finder I også busstoppestedet, mens en kort tur på cyklen fører til metrostation, idrætsanlæg, svømmebad og Amager Strandpark. Pendler I på arbejde, har I heller ikke langt til motorvejen.

Lyder det som noget for jer? Ring i dag, så giver vi en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32591407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Tønnesvej 14, 3., Sundbyvester, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF150
Byggeår 1935
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 63 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 140.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.696 / 10.154

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Tønnesvej 14, 3., Sundbyvester, 2300 København S.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.