Sverrigsgade 6A, st. th.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.053

Sverrigsgade 6A, st. th.
2300 København S

Ejerlejlighed , 46m2

2V´er i en skøn ejendom på Amager

Del bolig
Følg bolig

Der er under 100 meter til Amagerbrogade fra denne lyse og tiltalende lejlighed, som samtidig ånder en behagelig fred. Der er tale om en høj stuelejlighed med begrænset indkig fra gaden. Foruden værelset og stuen rummer boligen et stilrent køkken og et badeværelse med brus.
~
Du oplever en skøn kombination mellem at være trukket lidt tilbage fra byens puls, mens placeringen stadig er meget central. Du har eksempelvis under 300 meter til Amager Centret og nærmeste metro ligesom 5C stopper tæt på. Turen til Kongens Nytorv tager 10 minutter med metroen og Indre Bys rige faciliteter er således også nem. Endelig kan du drage til Amager Fælled mod vest og Amager Strandpark mod øst, så du får også let ved at nyde livet i naturen.
~
Hjemme på adressen møder du ejendommen fra år 1886, som placerer sig blandt gamle gader og stræder med en hyggelig stemning til følge. Der er nemlig en skøn stemning i ejendommen, som også byder på en herlig have. Udearealet prydes af blomster, ligesom der om sommeren plantes rabarber og krydderurter. Bemærk også, at opgangen er malet og renoveret i 2020, mens der er fornyet varmeanlæg i 2022.
~
Du får et dejligt syn til haven fra lejligheden, så du kan stå og falde lidt i staver under madlavningen. Det lækre køkken præsenterer sig i en varm, mørk tone suppleret af en slank og hvid bordplade. Videre skal du se stuen, hvor de sydvendte dannebrogsvinduer slipper store mængder af lys ind, som fremhæver de smukke gulve. Sidstnævnte går igen i soveværelset som gemmer på en stor garderobe bag gardinet, og endelig skal du se badeværelset.~
~
Ring og hør mere om dette spændende hjem.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil:

Like din lokale PAULUN på og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sverrigsgade 6A, st. th., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB342
Byggeår 1886 / 1997
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 46 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 120.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.716 / 11.040

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.