Sverrigsgade 6A, 1. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 1.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.886

Sverrigsgade 6A, 1. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 45m2

Mulighedsrig 2V?er tæt på Amagerbrogade

Del bolig
Følg bolig

Denne toværelses lejlighed er med sin eminente beliggenhed mellem Amagerbrogades cafémiljø, Københavns Universitet, Amager Fælled og Christianshavns Vold helt oplagt som forældrekøb eller for førstegangskøberen. Velkommen til Sverrigsgade 6A.

Beliggenheden er som sagt helt fantastisk, og du kan se frem til et væld af caféer og specialforretninger, som udfolder sig langs Amagerbrogade. Snup en kop kaffe og en croissant, stig på metroen små 300 meter fra hoveddøren og lad den føre dig rundt i København. Er du studerende og har hjemme på Søndre Campus, er der blot 500 meter til forelæsningerne, og efter en lang dag med videnskabsteori eller erhvervsret kan du genfinde energien med en gå- eller løbetur på de snørklede stier på Amager Fælled. Også lægehus, indkøbsmuligheder, svømmehal og Fitness World ligger i gåafstand fra hjemmet.

Du finder hjem i en charmerende ejendom fra 1886, der bærer et nydeligt udtryk og en fin facadeudsmykning. Dit domæne ligger på første sal, og inden døre venter gode muligheder for at sætte dit eget præg.

I entréen er der plads til overtøjet, og herfra udfolder resten af hjemmet sig. Start i køkkenet, hvor du får et dejligt lysindfald og mulighed for at skabe netop dit drømmekøkken. Just ved siden af køkkenet ligger soveværelset, og her er plads til en dobbeltseng og et opbevaringsmøbel. Også her skinner solens stråler gavmildt ind gennem de brede dannebrogsvinduer. Fra soveværelset er der direkte adgang til badeværelset, som efter en kærlig hånd kan komme til at fremstå særdeles indbydende. Rundturen slutter med stuen, som byder på god plads og flotte detaljer i form af stuklofterne, som afgjort er værd at bevare.

Interesseret? Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sverrigsgade 6A, 1. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP303
Byggeår 1886 / 1997
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 45 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 100.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.623 / 9.356

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.