Sofienhøjvej 1, 3. 314.
2300 København S
SOLGT

Sofienhøjvej 1, 3. 314.
2300 København S

Ejerlejlighed , 44m2

På jagt efter super ideel "plug-and-play" forældrekøb?

Del bolig
Følg bolig

Lejligheden sælges med møbelpakke og indrettet køkken med bl.a. glas og service.

Unik og flot renoveret 2 værelses med stort køkken/alrum, dejlig solrig altan og kun 8 min. til Amager Strand.

Vi ejendomsmæglere spørger ofte os selv, hvad er den perfekte bolig egentlig. Svaret er nok, når pris, beliggenhed og standen spiller sammen på den rigtige måde. Og det mener vi faktisk denne bolig gør. Her får man nemlig en nyistandsat, indflytningsklar lejlighed med god beliggenhed og til en fair pris - tør vi godt at sige. Man kan endda få div. møbler med, så skal man heller ikke tænke på det.

Nyistandsat med køkken, bad, gulve samt el tavle og indretning mv.

Køkken alrum / stue er hjertet i denne lejlighed, der med en super kreativ indretning, rent faktisk giver en større rumfornemmelse.

Nyt Kvikkøkken med Quooker, "kogende vand i hanen" og god skuffeplads, spiller rigtig godt sammen med et elektronisk hæve/sænke bord, der både fungere som køkken- og spisebord i et og samme. En fantastisk smart og pladsbesparende lø'sning, der stadig giver god opholdsplads til selve stuen.

Badeværelset er nyrenoveret og pudset op i en flot "New Yorker" stil med synlige stålrør samt nye bademøbler og toilet.

Fordelingsgang med masser af skabsplads og integreret køl- og frys. Funktionelt soveværelse, hvor den hævede seng også her giver masser af ekstra plads. Gulvene er overfladebrændte og behandlet med skibslak, deraf den flotte blanke overflade.

Der er parkeringstilladelse i gården, samt kælderrum og vaskekælder. Alt i alt, en til prisen fantastisk lejlighed med lækker indretning og rigtig god beliggenhed. Bestemt værd at se nærmere på.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-JF101
Byggeår 1975
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 44 m 2