Rundholtsvej 56, 4. 4.
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.498.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.418

Rundholtsvej 56, 4. 4.
2300 København S

Ejerlejlighed , 115m2

Spektakulær lejlighed i Nordtårnet på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

Havnevigen har længe været Islands Brygges helt nye varetegn, og nu har I endelig muligheden for at flytte ind i det arkitekttegnede byggeri fra 2014. Her får I en lejlighed udover det sædvanlige, der foruden lækre detaljer også byder på en misundelsesværdig altan. Læg hertil en sublim beliggenhed, og I har således de mest perfekte rammer.

Lejligheden ligger i Nordtårnet, der skiller sig ud fra mængden med sit cirkulære design. Her er elevator direkte fra parkeringskælderen, hvor I får jeres egen p-plads, og på ejendommens hyggelige fællesareal kan I samles både sommer og vinter.

Boligen emmer af stil og rummelighed, og det helt store trumfkort er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, der lader samværet blive det helt store fokus i hverdagen - uanset om i slapper af i sofaen eller kokkererer i køkkenet. Det stilrene INVITA-køkkens mørke elementer står i flot kontrast til den hvide bordplade, og en praktisk ø lader jer være helt tæt på gæsterne under madlavningen. Det sammenhængende rumforløb skaber desuden en let og indbydende atmosfære, og store panoramavinduer sikrer både et herligt lysindfald og udgang til altanen. Samme lyse stemning går igen i de to soveværelser, og i badeværelset er der gulvvarme og plads til vaskefaciliteter.

Altanen strækker sig fra den ene ende af lejligheden til den anden og giver jer således en fantastisk mulighed for at nyde solen det meste af dagen. Ved mørkets frembrud kan I tænde for de mange spots, og her er samtidig læ og en skøn udsigt.

I kommer til at bo utrolig roligt midt i byen, og I bliver så godt som nabo til Amager Fælled og Bryggens havnepromenade. Følger I cykelbroen, kommer I tillige let til Fisketorvet og Vesterbro, og via Langebro befinder I i jer hurtigt i Indre By.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rundholtsvej 56, 4. 4., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH047
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 115 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.323 / 23.296

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.