Rundholtsvej 56, 12. 4.
2300 København S
SOLGT

Rundholtsvej 56, 12. 4.
2300 København S

Ejerlejlighed , 115m2

Liebhaverlejlighed med storslået udsigt ud over havnen og Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

Denne særdeles eftertragtede lejlighed ligger i det nye eksklusive nabolag Havnevigen, der binder det nye Islands Brygge sammen med det charmerende og historiske Nokken og skaber én samlet bydel, hvor man stadig kun er få minutter fra det pulserende liv omkring Bryggebroen til Vesterbro, Havnebadet og den gamle del af Islands Brygges små forretninger og caféer. Lejligheden ligger unikt og ugenert placeret i rolige omgivelser midt imellem vand og naturskønne områder og stadig tæt på indre by. I Havnevigen, der ligger kun et stenkast fra lejligheden, kan du få sand mellem tæerne og nyde en kølig dukkert. Det naturskønne Amager Fælled og Nokken er ideelt til lange gåture. Det er tilmed tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler og med mulighed for egen bådplads.

Tårnene er opført i Havnevigen i 2014, og de store dejlige altaner snor sig med forskudte plan rundt om bygningerne og giver et smukt udtryk. Ejendommen er præget af store vinduespartier, og denne lejlighed er placeret næsten øverst oppe og har en helt fantastisk og bred udsigt over havneløbet og mod byen. Ejendommen har flotte opgange med elevator og dørtelefon med kamera. Til lejligheden hører depotrum og egen p-plads i den aflåste kælder under ejendommen. Her er en aktiv ejerforening, der tager initiativ til mange sociale arrangementer, løbeklub, vinterbadeklub mv. Desuden er der via ejerforeningen adgang til "Fælleshuset Havnevigen" med beboerhotel, hobbyværksted og to flotte festlokaler med direkte udgang til Havnevigen.

Helt fantastisk og unik liebhaverlejlighed, der er lige til at flytte ind i. Lejlighedens hjerte er det store køkken/alrum, der findes i åben forbindelse med et dejligt stueområde. Det smagfulde Rotpunkt køkken er naturligvis udstyret med Quooker med alt i med alt i de fineste hvidevarer. Lejligheden rummer endvidere to veldisponerede værelser med masser af garderobeplads, et luksus badeværelser med stor bruseniche, fuldautomatisk toilet med bidet funktion og med vaskemaskine og tørretumbler. Indretningen og materialevalgene er gennemførte ned til mindste detalje, og der er kompromisløst lagt vægt på god kvalitet og funktionalitet. De store panoramavinduer sikrer ud over et fantastisk lysindfald, en suveræn og unik udsigt over havneløbets glitrende vand og en himmel, der udgør et evigt skiftende maleri uanset, om du sidder på den skønne 48 m2 store altan, står i køkkenet, eller nyder en vidunderlig solnedgang fra stuen. Er du på udkig efter en lejlighed og en beliggenhed ud over det sædvanlige, er denne lejlighed måske noget for dig!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun Bolig på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale Paulun Bolig på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH033
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 115 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.