Rundholtsvej 28, 4. 4.
2300 København S
Kontantpris
kr. 9.150.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.445

Rundholtsvej 28, 4. 4.
2300 København S

Ejerlejlighed , 114m2

Panoramaudsigt til Københavns Kanal

Del bolig
Følg bolig

På fjerde sal, i det sydligste af de tre karakteristiske, runde tårne på den nye del af Islands Brygge, møder I denne gennemførte lejlighed, der byder på en imponerende udsigt med panorama til Københavns Kanal og de smukke bygninger på modsatte side. Planløsningen er velkomponeret, og som prikken over i'et har I en fremragende altan på hele 58 kvadratmeter. Velkommen til.

Området
Adressen er Rundholtsvej 28, og I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen. Udsigten er selvsagt en af de mest fremtrædende kvaliteter, men det er tillige værd at bemærke, at I har alt, hvad I skal bruge lige ved hånden. Det gælder grønne, rekreative arealer, store naturoplevelser ved Amager Fælled, ligesom det året rundt er en fornøjelse at gå en tur langs havnekajen. Om sommeren lokker sandstrand og badeliv i Havnevigen. På cykel når man via Bryggebroen Indre By på 10 minutter, og til bus og havnebus er der kun få minutters gang.

Ejendommen
Tårnet med den karakteristiske arkitektur stod færdigt i 2015. Facaden har med de let forskudte ringe et ikonisk og let udtryk. Nærheden til vandet er fuldt udnyttet gennem velplacerede vinduer og udemiljøet på lejlighedens store terrasse. Som et plus er der egen parkeringsplads i kælderen samt plads til cyklerne.

Lejligheden
Det første, I vil bemærke, når I træder ind i lejligheden, er det sublime lysindfald, der strømmer ind gennem de loftshøje vinduer og den fantastiske udsigt over havnen. De lyse asketræsgulve understøtter fornemt atmosfæren, og i det store opholdsrum er stuen og køkkenet arrangeret i ét. Køkkenet fremstår i en enkel, stringent stil med smukke detaljer med masser af skabs- og skuffeplads - skufferne er som gulvet udført i asketræ. I råder endvidere over to værelser og et stort og flot badeværelse med gulvvarme. Fra værelserne såvel som stuen er der udgang til den fabelagtige terrasse, der i hele sommerhalvåret opleves som en egentlig udvidelse af boligarealet.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rundholtsvej 28, 4. 4., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM004
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 114 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 460.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 45.034 / 37.607

Kenneth Finner Madsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!