Rundholtsvej 28, 1. 4., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.475

Rundholtsvej 28, 1. 4., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 114m2

Moderne 3V´er midt på Bryggen med stor altan og p-plads

Del bolig
Følg bolig

Omringet af vand og natur får tilværelsen skønne betingelser her på Havnevigen på Islands Brygge, hvor I finder denne lækre, treværelses lejlighed på første sal med en skøn altan. Foruden et køkken i åben forbindelse med stuen får I også to fine værelser samt et badeværelse. Gennemgående for hjemmet er den lyse og luftige atmosfære. Velkommen til Rundholtsvej 28.

Område
Med sin maritime charme i kombination med de gamle, københavnske ejendomme og det sprudlende nybyggeri får I en beliggenhed med en mangfoldig skare. Gå en tur langs havnepromenaden, der især er i højsædet om sommeren, hvor området emmer af liv. Både metro og bus bringer jer hurtigt til Indre By, men cyklen kan også tages i brug, hvis I ønsker vind i håret. Bryggebroen giver jer desuden nem adgang til Vesterbro og Fisketorvet.

Ejendom
I bliver mødt af et karakteristisk byggeri fra 2014, der med sin runde facon er let genkendelig. Facaden domineres af de glasafskærmede altaner, der bølger afsted, hvilket giver jer associationer til det omkringliggende vand.

Lejlighed
Madlavningen tager form i det moderne køkken, der er opført med hvide, grebsfrie elementer, samt indbygget vinkøleskab, der sikrer jer et stilrent udtryk. I åben forbindelse med spiseafdeling og stuen tilgodeses I af det betagende lysindfald, der strømmer ind ad de store vinduespartier. Videre finder I de to værelser, hvor I fra begge værelser har direkte udgang til den store altan. Hjemmet afrundes af et flot badeværelse med gulvvarme, der prydes af smukke, mørke gulvklinker, der er ført op på væggen i den glasafskærmede bruseniche. Den herlige altan, der følger ejendommens runde facon, bliver et yndet opholdssted i de lune måneder, og her får I masser af plads til indrette med havemøbler og farverige blomsterkrukker.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32873080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rundholtsvej 28, 1. 4., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM047
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 114 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 305.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 34.904 / 28.094

Andreas Rosenløv Jepsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.