Rundholtsvej 11, 2. th., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.960

Rundholtsvej 11, 2. th., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 139m2

Moderne og lys lejlighed med fantastisk udsigt på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

For enden af Islands Brygge med udsigt til tre verdenshjørner og aftensol, ligger denne skønne gavl lejlighed på anden sal og venter på familien, der vil bo både idyllisk og praktisk. I lejligheden får I tre soveværelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et skønt opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Hertil får I to solrige altaner, hvorfra I kan nyde det fantastiske vue. I får en lejlighed, der ligger i gavlen og nyder store vinduespartier mod øst, syd og vest, hvilket ikke kun sikrer et skønt lysindfald i alle rum, men også en super udsigt.

OMRÅDET: Glæd jer til at flytte til denne del af Islands Brygge, som grænser op til de nærliggende haveforeninger, hvilket sikrer en fremragende ro i hverdagen. Vil I gerne i vandet og bade, kan I gå til badestranden på to minutter, og derudover ligger Amager Fælled lige på den anden side af vejen. Selv med den naturskønne beliggenhed bor I stadig kun en kort cykeltur fra S-tog, metrostation og Indre By.

EJENDOMMEN: I flytter ind i en yderst moderne ejendom fra 2019 i et elegant design med en nydelig facade i mørke nuancer. Med til ejendommen hører et stort, flisebelagt udemiljø med bænkesæt, og der er en fin parkeringsplads bagtil.

INDRETNING: Lejligheden er særdeles velindrettet, og familien kommer til at bruge tiden sammen i det sammenhængende opholdsmiljø. Køkkenet er i et tidløst design med grebsfrie, hvide elementer, som tager godt imod solen, der skinner ind fra både vest og syd. Stuen er ligeledes belyst og skaber skønne rammer om det familiære samvær. Derudover får I tre soveværelser, et gæstetoilet og et badeværelse med en glasbruseniche og plads til vaskefaciliteter. Når I vil nyde det gode vejr, kan det gøres på de to rummelige altaner.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rundholtsvej 11, 2. th., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM058
Byggeår 2019
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 139 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 45.764 / 36.835

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.