Rumæniensgade 8, st. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.648

Rumæniensgade 8, st. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 64m2

Høj stuelejlighed med masser af lys og charme på Amager

Del bolig
Følg bolig

Det er en fremragende placering på Amager, du får med i købet, når du overtager denne lejlighed. Der er tale om en høj stuelejlighed uden høj bebyggelse overfor, hvorfor lyset er dejligt. Hjemmet indeholder en stue, et værelse, et badeværelse og et køkken, der alt sammen udspringer fra entréen, så lejligheden er ideel til alt fra forældrekøb til deling, senioren eller det unge par.

Boligen ligger i en rødstensejendom fra år 1930, så finesser i murværket og en fin hoveddør er næsten en selvfølge. Indenfor er det plankegulvene, stukken og den blotlagte murstensvæg, som bibringer charmen.

Disse detaljer er til stede i stuen, som udstråler en dejlig varme, der højnes af lysindfaldet fra syd. Vinduespartiet åbner desuden op for kig over kolonihaveområdet, hvilket bringer grønt til vuet. I køkkenet skabes der tiltalende kontraster med de hvide, minimalistiske elementer og den massive, rustikke bordplade. Fortsæt til det rummelige værelse, der vender mod gården og snildt indrettes med garderoben og måske en arbejdsplads foruden sengen. For nuværende er der gjort plads til vaskefaciliteter. Til slut udstråler badeværelset en tidløs stil med hvide fliser, væghængt toilet og en bruseniche, så samlet set kan du altså flytte direkte ind i hjemmet.

Du råder desuden over et loftsrum, mens du bestemt også skal lægge mærke til den hyggelige, fælles gård. Her er der grønne afsnit, bordænkesæt og enkel beplantning, så udelivet får skønne forudsætninger i sommermånederne. Du bliver en del af en rolig og velfungerende ejerforening.

Trods den centrale adresse er placeringen stadig fredelig, og der er flere grønne åndehuller såsom Lergravsparken og Rødegårdsparken tæt på. Tilsvarende får du det let med gåafstand til Amager strandpark metro og indkøb, og derudover kan du udforske tilbuddene langs Amagerbrogade eller i Indre By, der kan nås efter en cykeltur.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rumæniensgade 8, st. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP290
Byggeår 1930
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 64 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 130.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.872 / 11.970

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.