Rodosvej 6A
2300 København S
Kontantpris
kr. 9.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.678

Rodosvej 6A
2300 København S

Ejerlejlighed , 152m2

Helt unikt arkitekttegnet byhus i fire etager

Del bolig
Følg bolig

I Grækenlandsvej kvarteret finder I dette unikke byhus, der fordeler sig over kælder, stueplan, førstesal og andensal. Huset har fra 2017-2018 gennemgået en fuldstændig istandsættelse fra a til z, således at boligen i dag fremstår lys, indbydende og indflytningsklar. Foruden en ideel placering på Amager samt en lækker bolig kan I også se frem til en fantastisk tagterrasse mod øst.

Med nøglerne til dette hjem bosætter I jer i et stille område, og samtidig er I helt tæt på den hyggelige del af Amagerbrogade med fristende caféer og et væld af indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Derudover har I blot en kort cykeltur til Amager Strandpark samt Rådhuspladsen.

Byhuset er arkitekttegnet i 2018 som en del af den gennemgribende istandsættelse, og mens der er gulvvarme overalt i boligen, er alle vinduer Velfac-200-energy. Derudover er alle fliser i badeværelser, kælder og entréen matchende, italienske fliser, der er yderst slidstærke, blot for at nævne et udpluk af de mange detaljer, huset byder på. Med til hører en kælder med egen indgang, badeværelse med badekar, to disponible rum samt et praktisk bryggers.

Som I træder indenfor, mødes I af et moderne og lyst udtryk. I stueplan er der tre værelser og et badeværelse med dobbelt håndvask og brus. Førstesalen er boligens hjerte, der byder på et stort køkken-alrum og stue i ét samt et gæstetoilet. Køkkenet står skarpt med grebsfrie elementer, Quooker Flex, induktionskogezone med integreret emhætte og dampovn. På gulvet er der sorte marmor-fliser, og i stuen ser I et Douglas-trægulv. Fra den unikke trappe ledes I til andensalen, der byder på yderligere et opholdsmiljø og udgang til tagterrassen.

Indret tagterrassen, der er udført i IPE-træ, med et hyggeligt loungesæt, og tilbring de varme dage i det fri, mens I nyder udsigten over Sundby.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32591407 eller mail hertil: amagerpaulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rodosvej 6A, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF181
Byggeår 1937 / 2017
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 152 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 475.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 40.831 / 35.458

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.