Robert Jacobsens Vej 78, 4. 3.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.600.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.530

Robert Jacobsens Vej 78, 4. 3.
2300 København S

Ejerlejlighed , 109m2

Delevenlig lejlighed i det prisbelønnede 8tal på Amager

Følg bolig
Del bolig

I det prisbelønnede byggeri kaldet 8tallet kan du nu flytte ind i denne lejlighed, som udmærker sig ved sit dejlige lysindfald takket være store glaspartier, spændende indretning i to plan og to altaner, som åbenbarer et flot syn over Amager Fælleds vidtstrakte natur og vand.

Område
Ørestad Syd er navnet på Københavns nye unikke område, der kombinerer fantastiske naturområder med moderne boliger blot 15 minutter med metro til Indre By. I ejendommen er der daginstitution, mens busstoppested, Kalvebod Fælled Skole og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra adressen. I nærmiljøet findes desuden Field?s, golfbane, biograf, bibliotek og Naturcenter Vestamager.

Ejendom
Byggeriet 8tallet er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group, og er et prisvindende byggeri som tidligere er kåret til verdens og Danmarks bedste boligbyggeri. Ejendommen består af 476 ejerlejligheder, som bindes sammen af en omtrent en kilometer lang gangsti, som snor sig op langs facaderne i en dobbelt sløjfe til toppen af huset. Byggeriet byder desuden på elevator og tagterrasse med udsigt over Amager så langt øjet rækker, et hyggeligt gårdmiljø med legepladser og udendørs motionsmaskiner. Desuden er det via ejerforeningen muligt at låne kajakker og robåd.

Lejlighed
Lejligheden har en delevenlig indretning med sine to værelser, som er placeret på hver sin etage. Desuden har begge plan egen hoveddør, hvilket er smart for to roomies. Nederste plan er indrettet med en stue, som får et formidabelt lysindfald takket være de brede vinduespartier i hele rummets længde, som strækker sig fra gulv til loft. En trappe fører fra stuen op til køkkenet, som har en tidløs indretning med sine hvide fronter. Både stue og køkken har udgang til hver sin sydvendte altan. Dertil kommer et flot badeværelse udført i bikubeformede klinker på gulv og vægge samt et gæstetoilet.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Robert Jacobsens Vej 78, 4. 3., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH080
Byggeår 2010
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 109 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 180.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.552 / 12.875

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.