Robert Jacobsens Vej 10W
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.600

Robert Jacobsens Vej 10W
2300 København S

Rækkehus , 108m2

Moderne rækkehus i Ørestaden

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Robert Jacobsens Vej 10W, et hyggeligt kvarter, hvor man straks bemærker det gode naboskab og trygge atmosfære, der kendetegner området.
Er drømmen at bo i et lavenergi kvalitetsrækkehus lige midt imellem storby og storslået natur? Det kan I se frem til her i Parkkvarteret Ørestad, hvor metroen og fælleden begge er lige rundt om hjørnet.
Hjemmet fordeler sig på tre etager med 3 gode soveværelser, 1 hyggelig stue, 2 velindrettede badeværelser og et åbent opholdsmiljø. Hertil kommer 2 terrasser i stueplan og på 2. sal, som I vil elske særligt på de lyse sommeraftener.
Området
I får praktisk talt køer, får, heste og kronhjorte i baghaven med få minutters gang til Naturpark Amager, hvor I selv kan lave mad over bål ved Naturcentret eller nyde at få en frokost serveret på Traktørstedet. Samtidig er Royal Arena nærmest jeres genbo, og nogle af de største musik- og kulturoplevelser er dermed ikke mere en 50 meter fra hoveddøren.
Metroen stopper knap 700 meter væk, og I har endnu kortere til indkøb, et stort udvalg af daginstitutioner og Ørestads nye skole med svømmehal, idrætshal og madskole. I kan også tage på shopping i Field's eller udnytte nærmiljøets sportsfaciliteter og rige foreningsliv.
Ejendommen
Rækkehuset er opført i 2016, hvor fokus er lagt på flotte materialer i høj kvalitet, og så ligger det ganske uforstyrret for enden af det lukkede boligkvarter. Det står nydeligt med built-up tag og hvide vinduesrammer i en række, der changerer mellem røde og mørke mursten. Ved indgangen er der et rummeligt skur til opbevaring og flisebelægning, mens man på den anden side af boligen har en lækker, sydvendt terrasse afgrænset af rionethegn. Tagterassen er ligeledes orienteret perfekt for solen. På områdets fællesarealer kan I nyde godt af de mange frugttræer og bærbuske, eller lade dagen synke ind i en hængekøje.
Boligen
Der er gulvvarme og genvind i alle boligens rum. Opholdsmiljøet byder sig til med et lyst og stilrent HTH-køkken med kvalitetshvidevarer fra Siemens Studio Line. I den sydvendte del åbner stuen sig op med et fantastisk lysindfald, og slår I dørene op, forlænges arealet nærmest med terrassen. Forestil jer sommerfesterne her med drinks og grillmad. Stueplanet fuldendes af et badeværelse med bruseniche i smukke naturfliser, mens det andet badeværelse er placeret på første sal med vaskesøjle. De to baderum matcher hinanden godt i stil og udtryk. På førstesalens er der ydermere to rummelige værelser og en fordelingsgang. Anden sal byder på et værelse med direkte adgang til tagterassen og forbindelse til endnu et værelse, der er oplagt til kontor eller walk-in-closet.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Robert Jacobsens Vej 10W, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM086
Byggeår 2016
Energimærke A2015
Rum 5
Boligareal 108 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.856 / 22.102

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.