Polensgade 22, 3. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.850.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.888

Polensgade 22, 3. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 64m2

Dejlig, velindrettet lejlighed på Amagerbro

Del bolig
Følg bolig

Ikke ret langt fra det gamle voldanlæg på den nordlige del af Amager finder I denne nydelige og hyggelige lejlighed, der i tillæg til sin attraktive og centrale beliggenhed også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning, flotte detaljer og et skønt lysindfald. Velkommen til.

Adressen hedder Polensgade 22, og fra jeres kommende bopæl tilgodeses I af korte afstande til alt, hvad I måtte få brug for. Her er et bredt udvalg af spændende caféer, velrenommerede spisesteder og barer, mens også dagligvarebutikker og specialforretninger venter lige om hjørnet. Den nemme adgang til metroen ved Lergravsparken sørger for, at I nemt kommer rundt i hele hovedstaden, mens distancen til Amager Strandpark hurtigt tilbagelægges på cykel.

Lejligheden er placeret på tredje sal i en karakteristisk rødstensejendom fra 1916, og som I træder inden døre, ankommer I til et velkomponeret hjem, hvor pladsen er udnyttet på bedste vis. Det hele centrerer sig omkring den lyse og luftige stue, der præsenterer sig med dekorativ stuk, klassiske plankegulve og en bred karnap. Denne giver jer tillige en dejlig udsigt.

Via franske døre forbindes stuen med et værelse, og videre herfra finder I endnu et af slagsen. På den modsatte side af fordelingsgangen ses det flotte køkken, der toner frem med hvide, enkle fronter, mens det hele afrundes af et badeværelse med bruseniche.

Til ejendommen knytter sig udmærkede fællesarealer. Det gælder blandt andet den pæne gårdhave med havemøbler, træer og græs. Bemærk, at ejerforeningen er yderst velfungerende

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Polensgade 22, 3. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS288
Byggeår 1916 / 2003
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 64 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 145.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.139 / 12.381

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!