Parmagade 23, 4. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.977

Parmagade 23, 4. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 75m2

DETALJERIG 3V ER TÆT PÅ AMAGERBROGADE MED 2 GODE SOVEVÆRELSER

Del bolig
Følg bolig

Langs Amagerbrogade finder I alt, I har behov for: et af byens bedste sushisteder, velassorterede supermarkeder i hobetal, buslinjer mod Indre By og en perfekt blanding mellem lokale forretningsdrivende og kædebutikker, der er med til at give Amager sin særlige atmosfære.

I dag skal vi se nærmere på en lækker lejlighed på Parmagade øverst oppe på fjerde, der stråler af gennemtænkte, moderne løsninger og klassisk charme.

Bag hoveddøren findes de 75 m2, der råder over stue, to værelser, køkken, entré og separat bad og toilet. Lejligheden er således helt ideel for de fleste, der dagdrømmer om plads højt oppe i luftlagene, og I vil kunne benytte jer af den veldisponerede bolig i mange år: som studiebolig, til tosomheden og endda efter en familieudvidelse.

I vil nok straks lægge mærke til, at der er tale om en helt klassisk bolig med mange af de fine detaljer, der var en selvfølge, når man byggede etageejendomme for 100 år siden. Plankegulvene og stuklofterne, fyldningsdørene og dannebrogsvinduerne - det hele er der! Samtidig er der blevet moderniseret i både køkken og toilet, så disse praktiske rum stråler af minimalisme med hvide og sorte overflader i kontrast til hinanden. Stuen, gangen og værelset har ligeledes fået en opgradering.

Glæd jer - når I har overtaget nøglerne, kan I frit begynde med indretningen, ja, I kan endda nytænke, hvad de forskellige rum skal bruges til! Hvorfor ikke indrette separat spise- og opholdsstue eller måske endda et hjemmekontor, mens soveværelset kan benyttes til den maksimalistiske garderobe såvel som dobbeltsengen?

I får hjemme i en solid ejendom fra 1926, der både har et grønt gårdmiljø med legefaciliteter og cykelparkering samt en ganske eminent beliggenhed. I skal bare lidt længere ned ad gaden før Amagerbrogade folder sig ud i fuld flor og det Islandske Kvarter på den anden side af gaden byder på lækre villaer og hyggelige små gader. I har gåafstand til metro, cykelafstand til stranden, og selve Indre By nås på et kvarter.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Parmagade 23, 4. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB248
Byggeår 1926
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 75 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 155.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.586 / 13.017

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!