Parmagade 15, 1. TV.
2300 København S
SOLGT

Parmagade 15, 1. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 61m2

Lækker 2V'er fuldstændig istandsat!

Følg bolig
Del bolig

Området:
Med en attraktiv beliggenhed i et af Amagers mest eftertragtede kvarterer ligger denne lyse og velindrettede toværelses lejlighed med et stilrent køkken og et lækkert badeværelse klar til at tage imod sin nye ejer.

Ejendommen:
Lejligheden ligger på første sal i en nydelig ejendom, der præsenterer sig på klassisk vis med lysegul facade og sprossede trefagsvinduer. Den indbydende stil videreføres inden døre med lyse gulvplanker, stuklofter og almuelister, og standen er så pæn, at der skal ikke mange forberedelser til, før flyttekasserne kan pakkes ud - så kan tiden i stedet bruges på at nyde solen i gårdhaven eller at udforske dit hyggelige lokalområde midt imellem Amager Strandpark og Fælleden.

Indretning:
Fra entréen er der åben forbindelse til køkkenet, som fremtoner med hvide, grebsløse fronter, der står i elegant kontrast til den mørke bordplade med nedfældningsvask. Det er velekviperet med moderne hvidevarer, og i loftet sikrer de integrerede spots et perfekt arbejdslys. Den rummelige stue indrettes let med både en spisesektion og et hyggeligt sofaarrangement. Her kommer de klassiske detaljer som den fine loftsroset i særdeleshed til sin ret, for de komplementeres af det markante lysindfald fra det sydvendte vinduesparti. Badeværelset er udført med changerende klinker, strømlinet interiør og en skøn regnbruser. Planløsningen fuldendes af et soveværelse, der er orienteret svalt mod nord, og hvor der er god plads til dobbeltsengen.

Solskinsdagene tilbringes oplagt i ejendommens hyggelige gård med græsarealer og bordebænkesæt, eller på strandparkens sandstrækninger. Som studerende har du en kort cykeltur til KUA eller IT-Universitetet, og hvis du ikke cykler til arbejde og sociale aftaler rundt i København, er det nemt at tage bussen rundt om hjørnet eller metroen fra Amager Strand Station. Sidst, men ikke mindst, har du få skridt til Amagerbrogades perlerække af spisesteder og indkøbsmuligheder.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-NP090
Byggeår 1926
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 61 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.