Palermovej 7, 1. th.
2300 København S
SOLGT

Palermovej 7, 1. th.
2300 København S

Ejerlejlighed , 52m2

Indflytningsklar og indbydende ejerlejlighed

Del bolig
Følg bolig

I et dejligt, roligt område tæt på Amager Strandpark får du nu fornøjelsen af at overtage denne lyse og indbydende lejlighed på første sal i en stor ejendom. Foruden en fantastisk beliggenhed er lejligheden helt indflytningsklar, og dertil får du glæde af to altaner, således solen kan nydes det meste af dagen. Velkommen til.

Fra Palermovej 7 har du gåafstand til alt, du har behov for såsom fristende caféer, spændende butikker og gode indkøbsmuligheder. Samtidig er der blot få hundrede meter til nærmeste busstoppested, og metroen kører fra Lergravsparken Station omtrent 500 meter fra lejligheden. Hopper du på cyklen, er du ved Rådhuspladsen på kun et kvarter.

Som du træder ind i hjemmet, mødes du af et moderne udtryk, nymalede vægge fra april 2021 og en veldisponeret planløsning. Køkkenet står med hvide fronter, sorte greb og en mørk bordplade. I køkken-alrummet er der plads til et spisebord, hvor måltiderne kan indtages. I direkte forbindelse via dobbeltdøre, der kan åbnes helt op, har du stuen, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder med gode venner og familie. Både fra stuen og køkkenet er der adgang til hver sin altan. Værelset tilgås fra entréen, og på samme vis har du badeværelset, der er med brus og indbyggede hylder.

Mens den ene altan vender ud mod gaden og parkeringsmuligheder, vender den modsatte altan ud mod det hyggelige gårdmiljø. Herude kan du benytte de grønne græsarealer eller bordebænkesæt i rolige omgivelser.

Lyder det som dit kommende hjem? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Sagsnummer AM-IS190
Byggeår 1937
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 52 m 2