Palermovej 11, st. 3.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.450.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.676

Palermovej 11, st. 3.
2300 København S

Ejerlejlighed , 56m2

Høj stue-lejlighed nær Lergravsparken og metro

Del bolig
Følg bolig

Du kan godt glæde dig til at pakke flyttekasserne ud i denne lyse lejlighed, der er velindrettet med et værelse, en stue, et køkken og et badeværelse. Tilmed har boligen et lavt varmeforbrug, og så ligger den skønt nær Amagers herlige tilbud.

Du ankommer til en klassisk rødstensejendom fra 1937, som byder på et hyggeligt udeareal med terrassemiljø og en plæne til afslapning i det fri. Din kommende bolig ligger i stueplan, så den er ideel til alt fra førstegangskøberen til det modne par.

De lakerede trægulve understreger en klassisk stil, og de pryder blandt andet stuen. Herinde får du fin plads til sofamøblementet og spisebordet, og du kan oplagt placere sidstnævnte nær køkkenet, for der er nemlig serveringsluge, som hurtigt bringer livretterne til bords. Selve køkkenet er klassisk med hvide, glatte elementer og en vaskemaskine, der er fra 2021. Bemærk også gaskogezonen.

I 2019 stod badeværelset for tur, og samme år malede man hele lejligheden. Badeværelset afslører tydeligt sin unge alder med det væghængte toilet og regnbruseren. Videre skal du se det lyse værelse med integreret skabsplads, og til slut skal det noteres, at du råder over et kælderrum.

Det praktiske er lige for dine fødder, for du kan nemlig gå til flere indkøbsmuligheder, busstoppesteder og metroen. Derudover er du ikke langt fra de mange fristelser langs Amagerbrogade, hvor Amager Kulturpunkt også er lige ved. Endnu tættere på har du Lergravsparken, og drager du mod øst, dukker Amager Strandpark op. I strandparken er der et væld af aktiviteter og selvfølgelig skønne badeforhold.

Lyder det som din boligdrøm? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunAmager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Palermovej 11, st. 3., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS326
Byggeår 1937
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 56 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.247 / 11.467

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.