Myggenæsgade 9, 5. 1.
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.198.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.662

Myggenæsgade 9, 5. 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 90m2

Flot 3Ver med to altaner på Bryggen

Del bolig
Følg bolig

Når man bor i en lækker, moderne lejlighed på femte sal i et eftertragtet byggeri på Islands Brygge, er det svært ikke at nyde livet. Her kan du se frem til to værelser, et åbent opholdsmiljø og et stort badeværelse. Som bonus får du endda to altaner til solstunderne.

Området

Mange betegner Islands Brygge som ét af Københavns hyggeligste kvarterer. Det skyldes ikke mindst det populære Havnebad og de dertilhørende grønne arealer, som er skønne at opholde sig på sammen med familie og venner. Næromgivelserne byder også på stemningsfulde caféer, spisesteder og take-away, hvorfor du altid kan forkæle dig selv. Her er tilmed et væld af specialbutikker, indkøbsmuligheder og Islands Brygge Station, hvor metroen hurtigt bringer dig til Indre By, hvis du ikke foretrækker cyklen.

Ejendommen

Lejligheden ligger i det moderne Tøjhus Have, som er et nutidigt ejendomskompleks bestående af fire punkthuse, der hver især råder over 25 lejligheder. Desuden er der gode muligheder for parkering samt fællesarealer med legeplads og bordbænkesæt.

Lejligheden

Dit kommende hjem står klar til overtagelse. Indenfor er den helt store force de markante gulv-til-loft-vinduer, som sikrer et vidunderligt lysindfald fra syd og vest. Samlingsstedet udfolder sig i opholdsmiljøet med stue og køkken i ét med plads til både gæster og afslapning. Køkkenet præsenterer sig klassisk med hvide elementer toppet af sorte bordplader, og så er alle hårde hvidevarer integreret, herunder opvaskemaskinen. Stuen har også udgange til de to altaner i forskellig størrelse. Begge værelser er arrangeret med indbyggede skabe, og på badeværelset har du vaskefaciliteter.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Myggenæsgade 9, 5. 1., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH249
Byggeår 2005
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 90 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 260.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.973 / 19.071

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.