Myggenæsgade 9, 4. 1.
2300 København S
SOLGT

Myggenæsgade 9, 4. 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 90m2

Lys og indflytningsklar lejlighed med to altaner

Følg bolig
Del bolig

På Islands Brygge finder du denne skønne og indflytningsklare treværelses lejlighed, der udfolder sig med en indbydende atmosfære, hvor du hurtigt bemærker de stilrene løsninger og det imponerende lysindfald. Der er sågar hele to altaner, hvoraf den største er overdækket og vestvendt, så du kan nyde aftensolen med udsigt til kvarteret.

Området
Med nøglerne til Myggenæsgade 9 bliver du en del af Islands Brygges helt særlige stemning, der er en kombination af charmerende, ældre ejendomme og arkitektonisk nybyggeri. Din hverdag får formidable rammer med kort afstand til indkøbsmuligheder, ligesom du let kan få smag for de mange lækre takeaway- og spisesteder. Et kvarters cykeltur bringer dig mod Kongens Nytorv, men vælger du jernhesten fra, kan du i stedet benytte dig af den nemme adgang til metro og bus, som hurtigt bringer dig mod Indre By.

Ejendommen
Ejerlejligheden befinder sig i en harmonisk ejendom fra 2005, hvor elevatoren bringer dig op til dit nye hjem på fjerde sal. Foran bygningen er der parkeringspladser og et område at stille cyklen ved. Bagved finder du et hyggeligt fællesareal med græsplæne, et gyngestativ og bænke.

Lejligheden
Du træder ind over dørtærsklen til entréen, der ligger åbent forbundet med køkkenet og stuen. Allerede her fornemmer du det mageløse lysindfald, som efterlader rummet badet i lys takket være de brede glasruder, hvoraf den ene afslører en aflang, nordvendt altan. Boligen råder over to værelser og et tidløst badeværelse med bruseafsnit og vaskefaciliteter.

Det enkle køkken med hvide elementer er ledsaget af grå bordplader, og ved køkkenhalvøen med håndvask kan du placere et par barstole og lave en mindre spisesektion. Resten af opholdsmiljøet bliver nemt at indrette med et langbord og bløde møbler til afslapning efter en lang uge. Rummet munder ud i et glasparti med skydedøre til den største altan, der kan arrangeres med et cafésæt og blomsterkrukker.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer IB-CH118
Byggeår 2005
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 90 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.