Myggenæsgade 7, 5. 2.
2300 København S
SOLGT

Myggenæsgade 7, 5. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 79m2

Flot, lys lejlighed med altan på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Et lækkert lysindfald og en central beliggenhed på Islands Brygge er netop, hvad der venter dig med denne lejlighed, der er klar til overtagelse. Du får to værelser og et åbent opholdsmiljø med direkte udgang til en solrig altan. Velkommen til.

Området
Beliggenheden bliver ikke bedre, så elsker du at bo tæt på det summende byliv, er nærmiljøet fantastisk. På gåturen kan du nemt lægge vejen forbi Voldene ved Christianshavn eller mødes med venner og bekendte på det ?gamle? Bryggen, som emmer af charme med caféer og små specialbutikker. Tager du cyklen, når du Indre By på omkring fem minutter, mens der er under 400 meter til Islands Brygge Station med metro. Her er også flere indkøbsmuligheder og børneinstitutioner, hvis det er et behov.

Ejendommen
Dit kommende hjem er en del af Tøjhus Have, der er et kvalitetsbyggeri fra 2006, som byder på fire punkthuse med hver 25 lejligheder i. Komplekset fremstår moderne, og her er gode parkeringsmuligheder samt grønne fællesarealer.

Lejligheden
Du flytter ind på femte sal og kan derfor se frem til en indbydende atmosfære takket være de brede vinduespartier, der forener udsigt og lysindfald. Den åbne entré leder direkte ind i det klassisk køkken med hvide elementer, integrerede hårde hvidevarer og en halvø, som er orienteret mod resten af opholdsmiljøet. Her er der fin plads til at placere et spisebord og også en blød sofagruppe til hyggestunderne. Videre møder du to værelser, hvoraf det ene udfolder sig bag en skydedør. Endelig får du et rummeligt badeværelse med vaskefaciliteter. Om sommeren er det ideelt at sætte sig ud på altanen for at nyde den friske luft og solen med en kold forfriskning i hånden.

Sagsnummer IB-CH159
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 2
Boligareal 79 m 2
Grundareal 7.351 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.