Myggenæsgade 7, 5. 1.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.233

Myggenæsgade 7, 5. 1.
2300 København S

Ejerlejlighed , 90m2

Lys lejlighed med rolig placering på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Glæd jer til at træde ind i denne lyse og luftige lejlighed, der emmer af moderne løsninger med en levetid siden 2006. Grundplanen byder på to værelser, et godt badeværelse og et forrygende opholdsmiljø med store vinduespartier. I vil samtidig glæde jer over placeringen på Bryggen.

Området
Når I bosætter jer på Islands Brygge, får I nemlig kort afstand til både byliv, rekreative områder og hverdagsbehov. Således kan I finde dagtilbud, skole og supermarkeder i gåafstand såvel som offentlig transport i form af bus og metro. Efter en dag på farten er det oplagt at smutte en tur ud til havneparken og springe i vandet med badezone, mens der også er fine muligheder for løbeture ad Christianshavns Volde. Endelig kan både øjne og gane blive fristet af specialbutikker og spisesteder i nærmiljøet.

Ejendommen
Ved ankomst på adressen møder I den stilrene ejendom, og området gøres hyggeligt af vandet, der breder sig langs bygningerne. I de lune måneder vil I sætte pris på de grønne fællesarealer, hvor I kan afholde grillmiddag eller spille havespil under sommersolen. Bemærk den behagelige ro.

Lejligheden
Vi skal uden tvivl starte med at fremhæve opholdsmiljøet, hvor det indledningsvist er de loftshøje vinduespartier med altandøre, der gør sig bemærkede. Køkkenet passer fint ind med hvide elementer, og ved halvøen kan gæsterne slå sig ned med et glas vin, mens de følger kokkerierne. Der er efterfølgende rig mulighed for at rykke til langbordet eller i sofamøblementet - stuens størrelse kan rumme begge dele. Videre venter de to værelser samt badeværelset med glasafskærmet bruseniche og plads til vaskefaciliteter. Slutteligt skal I træde ud på altanerne med en kop kaffe i hånden og nyde synet over området fra femte sals dragende perspektiv.

Se nærmere - bestil en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Myggenæsgade 7, 5. 1., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH148
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 90 m 2
Grundareal 7.351 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.696 / 18.267

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.