Myggenæsgade 3, 6. 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.198.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.189

Myggenæsgade 3, 6. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 126m2

Lys 4V er med fantastisk tagterrasse på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om at bo midt i byen med alle dens kulturtilbud og daglige nødvendigheder? Og skal der samtidig være ro og luft omkring jer? Så er denne indflytningsklare lejlighed måske noget for jer! Her kan I blandt andet se frem til lyse og indbydende rammer, og så er den vidunderlige tagterrasse med udsigt over det attraktive Islands Brygge nærmest et købsgrundlag i sig selv.

Området

Med adresse på Myggenæsgade 3 kommer I til at bo tæt på det hele. Beliggenheden fås faktisk næsten ikke bedre, og et nøgleord i hverdagen må i den grad siges at blive ?gåafstand?. I kan blandt andet slentre til metroen, Rådhuspladsen og Voldene ved Christianshavn, og det samme gør sig gældende for flere indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og skoler. Desuden er I tæt på det charmerende "gamle" bryggen med caféer og små specialbutikker, og så er også Havnebadet lige rundt om hjørnet.

Ejendommen

I bosætter jer helt oppe på toppen, og I befinder jer således højt hævet på sjette etage med bugtende tagrygge i horisonten. Det uhindrede vue kommer endnu tættere på, når I træder ud på den omkransende tagterrasse, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan den i sommerhalvåret fungerer som en udvidelse af boligarealet.

Indretningen

Markante glaspartier fra gulv til loft lader ligeledes ude og inde forene, og der hersker af samme grund en særdeles luftig atmosfære inden døre. Således er lys bestemt ingen mangelvare, og særligt i det åbne opholdsrum med stue og køkken i ét strømmer et fortrinligt lysindfald. Her sætter en indbygget brændeovn ligeledes den helt rigtige stemning an, mens køkkenet er forsynet med en samværsskabende ø. Til planløsningen hører også tre regulære værelser, der kan indrettes efter behov, og så brillerer badeværelset med en glasafskærmet bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Myggenæsgade 3, 6. 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH250
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 126 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 360.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.401 / 26.387

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.