Myggenæsgade 11, ST. 3.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.490

Myggenæsgade 11, ST. 3.
2300 København S

Ejerlejlighed , 133m2

Lys stuelejlighed med to altaner

Følg bolig
Del bolig

Med ønsket om at kombinerer nærheden til storbyens liv med en rolig beliggenhed nær vandet, så er Islands Brygge det oplagte valg. Her får du en skøn lejlighed med en strømlinet, nordisk elegance over sig i sin indretning, og dertil er der hele to altaner med kig til henholdsvis Københavns Kanal og grønne arealer.

Området
Islands Brygge rummede tilbage i tiden Københavns havneindustri, men er nu en urban favorit blandt københavnerne, hvor området kombinerer byens puls med en maritim charme. Islands Brygge er nærmest synonym med havnebadet, hvor du kan tage en forfriskende dukkert på de varme sommerdage omkranset af bydelens moderne byggerier. Metroen ligger nær ved og forbinder dig hurtigt med City, hvis ikke du hopper på cyklen over Bryggebroen, der giver adgang til Vesterbro.

Ejendommen
Ejendommen er opført i 2005 og det ses i den moderne facade, hvor der er lagt vægt på store vinduespartier, der giver lys og udsigt til lejlighederne. Til området er der tilknyttet parkeringspladser og et grønt areal med legezone og bordebænkesæt.

Lejligheden
Når man hører ordet ?stuelejlighed?, tænker man automatisk, at der så må være mørkt indendøre. Men det er stik modsat med denne stuelejlighed, hvor der ikke er noget, som skygger for solen, der brager ind gennem de store vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft. De tre værelser ligger samlet i den ene ende af lejligheden, og det ene værelse har privat adgang til den vestvendte altan. Modsat har det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i forening udgang til den sydvendte altan. Køkkenet, som har køkkenø, er indrettet med hvide skabsfronter, som også er valgt på badeværelset for en rød tråd gennem hjemmet. Endvidere er der plads til vaskefaciliteter på badeværelset med bruseafsnit. Endelig byder lejligheden på et gæstetoilet og et disponibelt rum til opbevaring.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Myggenæsgade 11, ST. 3., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH078
Byggeår 2005
Energimærke B
Rum 4
Boligareal 133 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.214 / 17.888

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.