Myggenæsgade 11, 2. 2.
2300 København S
SOLGT

Myggenæsgade 11, 2. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 79m2

Moderne lejlighed med altan centralt på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

Omgivet af kanalerne og de gamle pakhuse i moderne forening med nutidige ejendomme ligger denne indflytningsklare lejlighed, hvor der er prioriteret store vinduespartier til at nyde udsigten. Lejligheden har en planløsning, der gør den optimal til parret eller singlen, der ønsker at bo nutidigt og centralt. Som den sidste trumf kan det nævnes, at der er egen overdækket altan til.

Område
Islands Brygge er et populært område, og det forstår man godt. Nærmiljøet bugner med hyggelige caféer og små specialbutikker, og så er der også Bryggens Havnepark og Havnebadet, der er et yndet tilflugtssted med sit svalende vand, når byen rammes af sommerens hede. Islands Brygge er desuden tæt på både Amager Fælleds grønne arealer samtidig med Rådhuspladsen og byens summende liv.

Ejendom
Ejendommen er opført i 2005 og tilknyttet bygningen er et parkeringsareal samt grønne arealer. Lejlighederne er opført med et fokus på store vinduespartier, som sørger for, at lys aldrig er en mangelvare.

Lejlighed
Træd indenfor i entréen, som løber over i køkkenet og stuen, der er forenet i et samlet opholdsmiljø. Her kan hjemmets kok lægge sidste hånd på middagen og holde samtalen kørende, mens gæsterne lader sig imponere over lysindfaldet og udsigten ved de store vinduespartier, som strækker sig fra gulv til loft. Er vejret med jer, kan I også trække udenfor på den sydvendte, overdækkede terrasse, som en skydedør fra alrummet åbner ud til. En skydedør fra stuen fører ind til et mindre værelse, der oplagt kan benyttes som kontor, mens soveværelset udover det indbyggede skab har fint med plads til dobbeltsengen. Dertil kommer et badeværelse, som har en god størrelse med separat brus og plads til vaskefaciliteter.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer IB-CH117
Byggeår 2005
Energimærke B
Rum 2
Boligareal 79 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.