Markmandsgade 25, 6. TH.
2300 København S
Kontantpris
kr. 11.988.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.402

Markmandsgade 25, 6. TH.
2300 København S

Ejerlejlighed , 190m2

Penthouselejlighed med stor tagterrasse og fantastisk udsigt over natur og by

Del bolig
Følg bolig

Der er kræset om detaljerne i denne liebhaverbolig af en penthouselejlighed med en imponerende loftshøjde, markante vinduespartier og kvalitetsbevidste materialer. Kronen på værket er udearealerne, hvorfra I kan nyde den vidunderlige udsigt over Københavns tårne og Christianshavns grønne områder.

Området
Nærområdet summer af liv langs de hyggelige handelsgader ved Amagerbrogade eller ved de grønne stier, som leder jer helt til City. Efter en cykeltur når I Amager Strandpark, og i gåafstand har I alle fornødenheder, herunder indkøb, skole, daginstitution og god infrastruktur med bus eller metro fra Christianshavn Station.

Ejendommen
Rødstensejendommen er opført i 2014, men dens klassiske fremtræden føjer ind i det eksisterende bybillede på Amager. Der er elevator i bygningen, og så bliver I en del af en velfungerende ejerforening, som vægter sikkerheden højt. I får eget depotrum, to parkeringspladser, hvoraf den ene er i p-kælderen, samt brugsret til et haveanlæg og mulighed for at leje et fælles festlokale og to hotelværelser. Det skal desuden nævnes, at ejendommen gennemgik et fem-års tjek i 2019, hvor alt udestående er bragt i orden.

Lejligheden
Lejligheden udfolder sig på sjette sal, og med gulvvarme overalt og et ventilationssystem er komforten i top. Invita har leveret skabsinventaret, og særligt i køkkenet med grebsløse fronter og Corian-bordplader skinner eksklusiviteten igennem. Der er 2,87 meter til loftet, mens de store vinduespartier lader dagslyset flugte gennem rummene. I betræder brede egetræsplankegulve fra Trækompagniet, der fortsætter til de tre værelser for et strømlinet udtryk. Hele garderoben kan arrangeres i det rummelige walk-in-closet, og dertil kommer to nydelige badeværelser.

I kan hilse solen godmorgen på den sydøstvendte tagterrasse, hvor I kan dække op til den store grillfest. Markisen lader jer sidde i skygge, og på den vestvendte altan har I en perfekt kulisse til solnedgangen.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Markmandsgade 25, 6. TH., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH096
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 190 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 600.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 47.097 / 42.433

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.