Lombardigade 21, st. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 2.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.165

Lombardigade 21, st. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 53m2

Lys, indbydende og delevenlig 2V?er nær Amagerbrogade

Del bolig
Følg bolig

En fornem beliggenhed på skønne Amager, tæt på Amagerbrogades farverige og livlige facader, butikker og caféliv, kombineres her med en delevenlig og flot istandsat lejlighed. Boligen blev totalrenoveret i overgangen mellem 2022 og 2023 og rummer et værelse, en stue, et køkken og et badeværelse med brus. Velkommen til.

Beliggenheden er ganske eminent, idet du blot skal gå få hundrede meter, før du rammer Amagerbrogade og den lange stribe af restauranter, takeaways, caféer og specialforretninger. En kort tur på cykel fører dig desuden rundt til alle Amagers mest eftertragtede destinationer, herunder Amager Strandpark, Amager Fælled, metroen, dagligvarebutikker og Amager Centret.

Dit kommende hjem befinder sig i stueplan på en velholdt ejendom fra 1904, og hvad end du skal bo selv, med en kæreste eller en bofælle, så er denne lejlighed helt perfekt til formålet. Det nyistandsatte køkken fremstår lækkert og indbydende med elegante fronter og sorte greb samt håndvask. Her er endda plads til bespisning i lyset fra det velplacerede vinduesparti.

Foruden køkkenet venter to store rum, der kan indrettes helt efter behov. På trods af de nylige istandsættelser ses stadig originale detaljer såsom loftrosetten. Skab en dagligstue og et stort soveværelse i de lyse rammer, eller indret to soveværelser. Uanfægtet anvendelsen er der et glimrende lysindfald og god plads i begge rum. Afslutningsvist er der badeværelset, som har fået et flot løft med store, hvide klinker.

For foden af ejendommen kan du se frem til at nyde et hyggeligt gårdmiljø med plads til enhver. Udover en legeplads til de små er der flere hyggelige kroge, hvor du kan slå dig ned med et par venner til grillaftener.

Skal dette være dit næste hjem? Kontakt os i dag for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Lombardigade 21, st. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB352
Byggeår 1904
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 53 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 110.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.798 / 10.340

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.