Kongovej 22, 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.845.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.701

Kongovej 22, 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 116m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 20/6 kl. 12:00-12:15

Super cozy og charmerende med solfyldt tagterrasse på 30m2

Del bolig
Følg bolig

Fantastisk lejlighed til singlen/parret med et større barn eller uden hjemmeboende børn. Er ønsket en fredfyldt, privat og særdeles ugenert solrig tagterrasse med masse af muligheder, så er denne bolig en oplagt mulighed. Endvidere skøn udsigt fra tagværelse og tagterrasse over omkringliggende villakvarter, Bella Sky, Københavns tårne og kig til Københavns Manhattan og Øresund. Lejligheden er også billig i drift med lave ejer- og varmeudgifter og lav ejendomsværdiskat.

Her får I hele 116 kvadratmeter i ejendommens øverste lag, der fordeler sig på tre værelser, en stue, et køkken-alrum og et badeværelse med brus - alt sammen med et indbydende og stilrent udtryk, hvor I med garanti vil elske at være. Desuden leverer tagterrassen på hele 30m2 sol det meste af dagen og udsigt over Københavns røde tegltage.

Officielt er lejligheden 87m2 i henhold til BBR. Der er dog yderligere 29m2 i.f.a. super lækkert loftsværelse med direkte adgang fra lejligheden vis smuk og elegant åben trappe.

OMRÅDET:
Med bopæl centralt på Amager er I aldrig langt fra hverken byens tilbud eller naturens usammenlignelige ro. Her kan I gå til dagligvarebutikker, bruge en sommerlørdag på Amager Strandpark eller nyde frokosten på en af Amagerbrogades mange spisesteder. Studielivet kan udfolde sig på KUA, mens gåturene kan foregå i de naturskønne områder ved Amager Fælled, og med let adgang til metrostationer og busforbindelser er mulighederne i Indre By også lige ved hånden.

EJENDOMMEN:
Med bopæl her kan I se frem til lave ejerudgifter, søde naboer og en velfungerende ejerforening. De ekstra kvadratmeter i form af kælderrum, vaskerum, tørrerum og privat cykelskur er ligeledes fordele, der hører med.

INDRETNING:
Indendørs bliver I mødt af en yderst behagelig og hyggelig atmosfære, der kommer til udtryk i samtlige af lejlighedens rum, takket være atypiske vinkler og en spændende rumopdeling, som kun en lejlighed på øverste etage kan præstere. Samtidigt er boligen åben og lys, hvilket især de hvidmalede gulve og køkkenet i al sin enkelhed bidrager til. Et væsentligt aktiv ved lejligheden er desuden tagterrassen, der fremstår helt ugeneret, og som indbyder til sociale stunder i aftensolens lune skær. Herfra kan I oven i købet se langt ud over Amager og helt til de københavnske tårne og vandet i Øresund.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kongovej 22, 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-JF135
Byggeår 1936 / 2008
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 116 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 245.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.766 / 18.030

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Kongovej 22, 2., 2300 København S.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.