Kongelundsvej 61C, 1. MF.
2300 København S
Kontantpris
kr. 1.450.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.601

Kongelundsvej 61C, 1. MF.
2300 København S

Ejerlejlighed , 44m2

Kvadratisk, praktisk, god studiebolig

Følg bolig
Del bolig

Led ej længere! På Kongelundsvej 61C finder du nemlig den perfekte etværelses studiebolig, og så ligger den tilmed helt centralt placeret i det attraktive Amager Vest. Her får du dit eget lyse og fredelige åndehul med ro til læsningen, og så er der kort afstand til kvarterets stemningsfulde byliv.

Du bosætter dig på første sal i en velholdt gulstensejendom fra 1969, der foruden flere fællesfaciliteter også byder på fine parkeringsmuligheder. Du får tillige brugsretten til de skønneste, grønne græsarealer, så der ingen hindringer for at invitere venner og familie forbi til hyggelige stunder i sommerhalvåret.

Inden døre udfolder hjemmet sig fra entréen, hvor der er gode opbevaringsmuligheder i de integrerede skabspartier. Fortsætter du lige ud, støder du på flisebadeværelset med kar, mens livet udfolder sig i den rummelige stue på højre hånd. Her strømmer sollyset ubesværet ind fra syd, ligesom den indretningsvenlige størrelse sikrer masser af plads til både en soveafdeling og et spisebord. Madlavningen bliver desuden et tiltalende projekt i det nydelige køkken, som udmærker sig med hvide, minimalistiske fronter, en mørk bordplade og spots under overskabene.

Beliggenheden er hertil helt sublim, og med korte afstande til grønne åndehuller, dagligvarebutikker og et hav af uddannelsesinstitutioner bliver det næsten ikke mere centralt.
Du kan ydermere glæde dig til at bo tæt på både specialbutikker, cafeer og restauranter, og så har du fra adressen gåafstand til metrostationen ved Bella Center, der kan lede dig videre mod Indre By.

Så hvad venter du på? Gør noget godt for dig selv, og køb denne perfekte studiebolig - eller overtal dine forældre til at gøre det for dig.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kongelundsvej 61C, 1. MF., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-NP087
Byggeår 1969
Energimærke G
Rum 1
Boligareal 44 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 75.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 5.900 / 5.219

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.