Knud Kristensens Gade 16
2300 København S
Kontantpris
kr. 14.000.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 13.974

Knud Kristensens Gade 16
2300 København S

Ejerlejlighed , 242m2

Eksklusiv liebhaverdrøm på Island Brygge

Del bolig
Følg bolig

Oplev, hvordan moderne linjer på smukkeste vis kombinerer stilrent design med et urbant islæt takket være nøje udvalgte materialer. Dette bliver nemlig en integreret del af jeres hverdag i denne uovertrufne lejlighed, der ligger i den markante ejendom Sfinxen, hvor kvalitet er et af nøgleordene. Her er tegnet nogle kloge streger, der sikrer, at lysindfald, komfort og funktionalitet mødes i perfekt harmoni.

Området:
Beliggenheden er yderst attraktiv og tiltaler livsnyderen. Således befinder alle storbyens mange tilbud sig inden for kort afstand, hvor man til fulde kan opleve det pulserende liv, selvom man ikke går på kompromis med naturrige oaser, hvor friluftslivet lever såsom havnebadet, stranden og Amager Fælled. Butikker, caféer og de gængse hverdagsgøremål er tilsvarende en del af det umiddelbare nærmiljø.

Ejendommen:
Alt står helt skarpt, og allerede udefra stiger forventningerne. Bygningen er nemlig et æstetisk syn, der afspejler nutidig arkitektur. Ejendommen går under navnet Sfinxen og er skabt af Holgaard Arkitekter, der har sørget for at give jer luksus på hver eneste kvadratmeter.

Lejligheden:
Lejligheden er en duplex-lejlighed i to plan, der er ombygget i New Yorker-stil med rå betonvægge, højt til loftet og store, åbne rum. Lejligheden er udstyret med smarte løsninger, så alt fra belysning, gardiner, vinduer og aircondition samt musik via indbyggede SONOS loftshøjttalere bliver fjernstyret. Derudover er der dampbad og et kølet vinrum med plads til 500 flasker, som man kan nyde synet af, mens man går og laver mad.

Køkken-alrummet er med sine 70 kvadratmeter husets hjerte, hvor de ekstra brede egetræsplanker rigtig kommer til sin ret og samme materiale toner frem som akustikvægge, der sørger for god rumklang. Køkkenet fra Boform appellerer til gourmetkokken med pyrolyseovn, dampovn med sous vide og mikroovn fra Mieles toplinje-serie samt køkkenkværn og Quooker. Efter madlavningen er det let at rengøre bordpladerne af curlet stål, der naturligvis er ekstra kraftige.

I lofterne er indbygget eksklusive XAL-lamper, der tilfører naturligt lys i hele boligen. Det samme gør den specialfremstillede trappe med glasværn, der tillader lyset at flyde frit mellem etagerne.

Ligesom i køkkenet fortsætter elementerne fra Boform også som garderobeskabe i værelserne, og tilsvarende gælder i badeværelserne, der også har naturstensklinker, Corian-bordplader og store spejle. Det ene værelse har hems og sofaområde, og ved siden af ligger en opholdsstue med masser af lys fra de store glaspartier. Tilmed har I udgang til en vestvendt terrasse. Bag stuen er der et gæstetoilet og en voksenafdeling med soveværelse, walk-in garderobe og eget badeværelse med brus.

Adgangen til underetagen sker via den unikke ståltrappe, hvor man går ned til det store køkken-alrum med en loungeafdeling og vinrum. Herfra er udgang til en grøn gård, der deles med de fem naboer fra Duplex. Bag trappen er der adgang til et stort badeværelse med dampbad og specialbygget badekar, der rummer hele familien. Dertil hører et særskilt vaskerum og et praktisk depotrum. I forbindelse med alrummet er der et arbejdsområde, et værelse og en entré med direkte udgang til parkeringskælderen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Knud Kristensens Gade 16, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH251
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 5
Boligareal 242 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 700.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 59.065 / 51.272

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.