Knud Kristensens Gade 12
2300 København S
Kontantpris
kr. 12.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 10.331

Knud Kristensens Gade 12
2300 København S

Ejerlejlighed , 248m2

Unik lejlighed i den arkitektoniske Sfinxen

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I snart finde jer til rette i denne imponerende og unikke lejlighed. Sfinxens duplexlejligheder er skabt ud af lokaler der var tiltænkt som konferencelokale. I får derfor en taghøjde, vidde og stemning der minder mere om et New Yorker loft end en københavner lejlighed. På boligens 248 kvadratmeter fordelt på to etager er der plads til gæsterne i de to stuer, familien i de fire soveværelser og god opbevaring i både køkken og garderober. En lejlighed der må opleves. De skræddersyede løsninger gør dette til meget mere end et almindeligt nybyggeri. Her er en sjæl i materialerne og en vilje i designet som giver ro og inspiration til hverdagen.

Område: Med adresse på Islands Brygge kommer i ikke til at mangle noget. Herfra kan I tøffe ned til havnevigen og få sand mellem tæerne imens i nyder udsigten til jeres smukke bygning. Eller tage cyklen til havnebadet imens i på vejen møder hyggelige og lokkende spisesteder. Som børnefamilie får i desuden få minutters gang til nærmeste daginstitution, imens skolen kan nås på en kort cykeltur for de mindste og på ingen tid for de store børn. De mange indkøbsmuligheder i nabolaget gør hverdagen let og enkel. Med fælleden på den ene side af huset og byen på den anden står alle muligheder åbne.

Ejendom: Jeres kommende hjem er placeret i en spændende ny ejendom, hvor flotte tonede vinduesfacader vidner om et smukt lysindfald indendørs samtidig med minimalt indsyn.
Vejene rundt om bygningen er lukkede og er derfor perfekte til at løbe, lege og spille bold med nabolagets børn.
Den grønne gård for de 6 duplexlejligheder er en oase hvor man kan koble af efter arbejde eller starte sin dag i morgensolen.
Der er mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads lige udenfor døren til bryggerset som gør det let at få varer ind i køkkenet.

Lejlighed: Indenfor udfolder hjemmet sig i en nem planløsning med et åbent opholdsmiljø, der naturligt leder jer videre mod fire store soveværelser samt et brusebadeværelse med glasvægge og renelinjer.
Lejlighedens nedre etage er hjemmets primære opholdsmiljø, der består af en stue af sjælen dimensioner, der rummer plads til flere siddemiljøer og spisestue. Alt i åben forbindelse med køkkenet. Her får i rigeligt med plads til at samle venner og familie. Den varme glød fra egetræsgulvene og den rå betonvæg giver en intimitet og autenticitet til det store rum.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Knud Kristensens Gade 12, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH252
Byggeår 2019
Energimærke B
Rum 7
Boligareal 248 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 625.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 53.429 / 46.393

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.