Klaksvigsgade 9, 5. TV.
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.400.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.024

Klaksvigsgade 9, 5. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 110m2

Indflytningsklar lejlighed med hele tre altaner

Følg bolig
Del bolig

Omgivet af vand og grønne arealer men stadig tæt på byen ligger denne dejlige lejlighed, der som noget helt unikt byder på hele tre altaner. De vender mod syd, øst og vest, så der er et sted at sætte sig i solen fra morgen til aften, og hver især har en flot udsigt over hjertet af det gamle Islands Brygge.

Område
Adressen er i den gamle og charmerende del af Islands Brygge, som byder på små specialbutikker, hyggelige caféer og Havnebadet nær ved, hvor man let kan tage en dukkert og slappe af i solen på de varme sommerdage. Desuden er der ikke langt til Christianshavns volde og Bryggebroen til Fisketorvet og Vesterbro, mens metroen hurtigt bringer dig til Indre By, hvis ikke turen tilbagelægges på gåben.

Ejendom
Ejendommen er opført i 2006 og det ses på det moderne byggeri, hvor der er prioriteret store glaspartier, som lader sollyset strømme ind i lejlighederne. Desuden er der tilknyttet altaner, så der er private åndehuller til hver bolig. Et grønt fællesmiljø strækker sig foran ejendommen og ned til trappen, der fører til havneløbet.

Lejlighed
Lejligheden udmærker sig med sine to stuer med store glaspartier. Takket være den åbne forbindelse mellem stuerne flyder lyset ubesværet gennem rummene og skaber en indbydende atmosfære. I midten af stuerne ligger køkkenet, som er tidløst indrettet med hvide fronter toppet af en mørk bordplade. De samme låger er brugt på det største af de to badeværelsers modul, som er toppet af en dobbelt vask. Her er desuden bruseafsnit og plads til vaskesøjle. Badeværelset er privat tilknyttet master bedroom og derudover er der yderligere et værelse, som ligger over for det andet badeværelse. Prikken over i?et er de tre altaner, der tilbyder sol dagen lang og ligger ud for de to stuer.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Klaksvigsgade 9, 5. TV., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH084
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 110 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.796 / 19.287

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.