Klaksvigsgade 5, 4. TH.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.900

Klaksvigsgade 5, 4. TH.
2300 København S

Ejerlejlighed , 106m2

Flot lejlighed med to altaner på Islands Brygge

Følg bolig
Del bolig

På det populære Islands Brygge i København finder I denne lækre lejlighed, der scorer toppoint i både beliggenhed og stand. Lejligheden kan bryste sig af at have to altaner, to badeværelser, køkken-alrum, stor stue, to værelser samt en attraktiv beliggenhed med kort gåafstand til caféer, metro og havnebad. Ligeledes ligger Rådhuspladsen blot halvanden kilometer fra adressen.

Område
Islands Brygge har en helt unik charme, og det er ikke svært at forstå, at det er blevet et populært sted at bo i København. Området er karakteriseret af både gamle københavner-ejendomme og smagfuldt nybyggeri, og om sommeren summer Havnepromenaden af liv. Der er desuden masser af muligheder for at hygge sig på Bryggens mange caféer, ligesom det også bugner med lækker takeaway.

Ejendom
Ejendommen er opført i 2006, og lejligheder såvel som udendørsarealer fremstår moderne og indbydende med mange fine detaljer. Gårdmiljøet fungerer som en lille naturoase midt i bylivet med grønne træer og buske, masser af bord- bænkesæt samt den flotte vandkanal. Til lejligheden følger et stort kælderrum, og der er elevator samt parkeringskælder mod betaling.

Lejlighed
Det er ikke til at sætte en finger på boligen, der er fuldstændig indflytningsklar. Den rummer desuden en yderst god planløsning og passer perfekt til det unge par eller den lille børnefamilie. Fra entreen går I direkte ind i den lyse stue, hvor der er udgang til lejlighedens østvendte altan ud mod gården. Fra stuen er der åben forbindelse til køkken-alrummet, hvor I finder det store, hvide Svane-køkken. Træd herfra ud på den vestvendte altan, hvor mad og drikke kan nydes i aftensolen. Som en særlig detalje er der to lækre badeværelser, hvoraf det ene er privat tilknyttet det største af de to værelser, som begge har indbyggede skabe. Lejligheden har desuden gulvvarme i alle rum og vaskesøjle på det ene badeværelse.
Denne lejlighed er uden tvivl en fremvisning værd.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Klaksvigsgade 5, 4. TH., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH104
Byggeår 2006
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 20.248 / 17.919

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.