Kastrupvej 88, 2. tv.
2300 København S
Kontantpris
kr. 1.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 1.088

Kastrupvej 88, 2. tv.
2300 København S

Ejerlejlighed , 41m2

Velindrettet lejlighed med to altaner på Amager uden indkig fra andre lejligheder

Del bolig
Følg bolig

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed på Amager. Her kan I glæde jer til to altaner, en praktisk planløsning og en veldreven ejerforening. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse. Velkommen til Kastrupvej 88 2 Tv.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Trumfkortet er de 2 altaner den indretningsvenlige
værelse med velplacerede glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til dem ene altan. I værelset kan man samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen.

køkkenet fremtræder let og indbydende med hvide elementer, mens de mørke træbordet skaber kant til det lyse udtryk. Køkkenet er udnyttet på bedste vis med en lille opvaskemaskine, god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Videre finder I et værelset, hvor der udover en seng er fin plads til et garderobeskab og et spisebord. Herfra er udgang til endnu en altan. Endelig er der et badeværelse med seperat bruseniche.

Udenfor kan I se frem til to skønne altaner, hvor den østvendte altan har plads til et hyggeligt cafésæt, som indbyder til frokost under åben himmel. Tilmed er der et dejligt, grønt fællesareal med bordbænkesæt. der er fællesvaskeri i kælderen med vaskebrik plus som bonus er der også tilknyttet eget kælderrum.

Beliggenheden er pragtfuld med gåafstand til Amagerbrogade og Amager Centret med alt fra stemningsfulde caféer og lækre takeaway-steder til spændende butikker og dagligvareindkøb. Der er mulighed for en frisk dukkert ved Amager Strandpark eller Islands Brygge, mens Amager Fælled sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til bus og metrostation, mens Indre Bys pulserende liv er en frisk cykeltur væk.

Kom og oplev boligen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3117 2863 eller mail hertil: Fbn@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kastrupvej 88, 2. tv., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB254
Byggeår 1936
Energimærke C
Rum 1
Boligareal 41 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 100.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.939 / 8.299

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!