Jens Otto Krags Gade 9, 1. 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.350.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.520

Jens Otto Krags Gade 9, 1. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 81m2

Lys 2 værelses lejlighed på Bryggen

Del bolig
Følg bolig

Tæt på det pulserende centrum gør en unik bydel sig til. Her mødes alt det bedste fra byen med lys, luft, vand og grønne områder, og netop nu har I mulighed for at blive en aktiv del af det hele med denne lejlighed i hjertet af det ?nye? Islands Brygge. Prikket over i'et er selvfølgelig den sydvendte altan.

Området:
Der er noget helt specielt ved den sydlige del af Islands Brygge, og det er således intet under, at området er så eftertragtet, som det er - her er I nemlig tæt på det hele uden at gå på kompromis med den maritime og fredelige stemning. Havnepromenaden summer af liv, og så er kvarteret også fyldt med gode spisesteder, takeaway og indkøbsmuligheder. Der er tillige anlagt cykelbroer mod Indre By, og så finder I sågar det naturskønne Amager Fælled i ?baghaven?.

Ejendommen:
Ejendommen fra 2006 er en del af Bryggens Huse, der foruden en velfungerende ejerforeningen også byder på et fint gårdmiljø med legeplads. Hertil hører en cykelkælder og et privat opbevaringsrum.

Indretning:
Optimal indretning med masser af lys. Den åbne planløsning sikrer masser af lys i opholdsrummet, og lukker I glasdøren op til den skønne altan, er I sikret en fantastisk forøgelse af boligarealet i sommerhalvåret. Fra altanen er der god sol store dele af dagen samt et fint kig til Amager Fælled. Køkkenet er holdt enkelt og har alt i hårde hvidevarer. Soveværelset er lyst og har et dejligt stort indbygningsskab. Badeværelset er lyst og rummeligt med vaskemaskine og bruseniche. Lejligheden har gulvvarme overalt. Så søger man en god 2'er med stor altan samt en god planløsning i et populært område er dette den rigtige bolig.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 9, 1. 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH219
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 81 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.384 / 15.957

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.