Jens Otto Krags Gade 6, 3. TV.
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.400.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.622

Jens Otto Krags Gade 6, 3. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 84m2

To altaner og fantastisk vandudsigt på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om at vågne op til en udsigt over Københavns Havn, så har I muligheden nu, hvor denne lækre lejlighed kan blive jeres. Den store force er helt klart den direkte udsigt til vandet og Amager Fælled fra de to altaner med henholdsvis morgensol og eftermiddagssol. Dertil har den en flot gennemlysning fra de store vinduespartier, der sikrer masser af dagslys og udsyn til områdets mangfoldige karakter.

OMRÅDET:
I kommer her på adressen til at at bo både grønt og centralt. En cykeltur på fem minutter bringer jer til det pulserende København blandt caféer og alverdens kulturtilbud. Samtidig kan I nyde det afslappende liv med gåture langs havnefronten, en dukkert i vandet og blive en del af det aktive, lokale fællesskab på Islands Brygge. Amager Fælled ligger få minutter væk, og samtidig er institutioner og skoler lige rundt om hjørnet. Du har dertil gode forbindelser til resten af byen på cykel, med metro, buslinjer samt nem adgang til motorvejen.

EJENDOMMEN:
Denne populære ejendom fra 2006 har en velfungerende og veldrevet forening med en professionel administrator samt en aktiv bestyrelse. Der findes både kælderrum og parkeringskælder, hvor man løbende kan tilkøbe sig en plads, og der forefindes også aflåst cykelparkering i gården samt legeplads til børn og siddepladser med mulighed for at grille. .

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden byder på originale plankegulve samt et lækkert, tidløst køkken fra HTH. Køkkenet deler kvadratmeter med stuen, så I får et dejligt alrum at opholde jer i, og dertil får I to værelser. Badeværelset har både vaskesøjle samt gulvvarme, og fra stuen har I adgang til begge altaner. Her kan I nyde eftermiddagssolen og den smukke udsigt over vandet på den vestvendte og det grønne vue over fælleden samt morgensolen på den østvendte.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 6, 3. TV., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH173
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 84 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.369 / 19.744

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.