Jens Otto Krags Gade 4, 3. TV.
2300 København S
SOLGT

Jens Otto Krags Gade 4, 3. TV.
2300 København S

Ejerlejlighed , 60m2

Lækre løsninger, moderne komfort og solrig altan

Følg bolig
Del bolig

Tæt på det pulserende centrum gør en unik bydel sig til. Her mødes alt det bedste fra byen med lys, luft, vand og grønne områder, og netop nu har I mulighed for at blive en aktiv del af det hele med denne lejlighed i hjertet af det ?nye? Islands Brygge. Prikket over i?et er selvfølgelig den sydvendte altan med et ubeskriveligt vue til kanalen.

Området:
Der er noget helt specielt ved den sydlige del af Islands Brygge, og det er således intet under, at området er så eftertragtet, som det er - her er I nemlig tæt på det hele uden at gå på kompromis med den maritime og fredelige stemning. Havnepromenaden summer af liv, og så er kvarteret også fyldt med gode spisesteder, takeaway og indkøbsmuligheder. Der er tillige anlagt cykelbroer mod Indre By, og så finder I sågar det naturskønne Amager Fælled i ?baghaven?.

Ejendommen:
Ejendommen fra 2006 er en del af Bryggens Huse, der foruden en velfungerende ejerforeningen også byder på et fint gårdmiljø med legeplads. Hertil hører en cykelkælder og et privat opbevaringsrum, og så er der mulighed for tilkøb af p-plads.

Lejligheden:
Lejligheden udfolder sig på tredje sal, hvor den præsenterer sig med en æstetisk og tidssvarende stil. Den åbne planløsning sikrer masser af lys i opholdsrummet, og lukker I glasdøren op til den skønne altan, er I sikret en fantastisk forøgelse af boligarealet i sommerhalvåret. I modsatte ende finder I det stilrene Multi Living-køkken, der gør sig eksklusivt til med integrerede hårde hvidevarer fra Siemens samt en vidunderlig halvø med træbordplade og spisekrog.

Foruden et lækkert badeværelse med vaskesøjle, bruseniche og topmonteret vask findes det fine værelse, hvor brede vinduespartier i det ene afslører udsigten til det glitrende vand.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer IB-CH055
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 60 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.