Jens Otto Krags Gade 2, 4. th., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.550

Jens Otto Krags Gade 2, 4. th., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 83m2

Lejlighed med to altaner på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Denne lejlighed ligger godt placeret på Islands Brygge, hvilket giver jer kort afstand til Amager Fælled og Indre By, ligesom jeres lokale kvarter byder på alt, hvad hjertet kan begære. Boligen på fjerde sal har en funktionel planløsning med to værelser, en stue i forening med køkkenet foruden et nydeligt badeværelse. Dertil er der to altaner, et kælderrum, fine fælles faciliteter og mulighed for at tilkøbe parkeringsplads.

Området:
I bosætter jer centralt på den nyere del af Bryggen. Herfra er der gåafstand til Islands Brygge Metro og stoppestedet ved havnebussen, mens Amager Fælled også ligger tæt på. Havnebadet og Bryggens fine udvalg af caféer og specialbutikker bliver yderligere en stor bonus for jer. Desuden kan I nå Rådhuspladsen og Voldene ved Christianshavn efter en kort cykeltur.

Ejendommen:
Bryggens Huse er et populært byggeri opført i 2007, og fremstår moderne med lyse opgange, videodørtelefon, elevator og pulterrum til alle lejligheder.

Lejligheden:
I kan glæde jer til at overtage en skøn og lys lejlighed, som byder på to værelser med skabsvægge foruden et funktionelt badeværelse, hvor der er plads til at installere vaskesøjle.

Selve stuen og køkkenet er forenet, og er dermed boligens hjerterum. Her er der flere indretningsmuligheder, og I kan både arrangere et langbord og et komfortabelt sofahjørne. Køkkenet er velholdt med tidløse, hvide elementer, og er flankeret langs rummets ene side, så det optager mindst muligt gulvplads.

Lejligheden har hele to altaner, en mod syd og en mod nord. I kan på den måde følge solens bane gennem hele dagen, og de bliver begge med garanti et aktiv i de varme sommermåneder.

Foran ejendommen er der etableret fællesfaciliteter såsom legeplads til de mindste og grønne arealer, hvor I kan sidde og nyde en eftermiddagskaffe ved bordbænkesættene.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 2, 4. th., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM016
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 83 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.903 / 24.873

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.