Jens Otto Krags Gade 18, st. tv., Islands Brygge
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.146

Jens Otto Krags Gade 18, st. tv., Islands Brygge
2300 København S

Ejerlejlighed , 73m2

Lys og indbydende lejlighed på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

På Jens Otto Krags Gade 18 finder I denne fortrinlige og nydelige lejlighed, der ikke alene byder på en attraktiv beliggenhed på Islands Brygge, men som tillige byder på en veldisponeret planløsning i form af et stort, åbent opholdsrum og et soveværelse.

Området
I kommer til at bo i et spændende område, hvor I er tæt på både byens mange muligheder og flot natur. Det er imidlertid først og fremmest den charmerende promenade ved Københavns Kanal, der kendetegner lokalmiljøet. Indkøb, offentlig transport og Bryggebroen, der nemt fører jer til Vesterbro, er også en del af fortræffelighederne, og når I trænger til grønne omgivelser, er Amager Fælled lidt mod syd et oplagt udflugtsmål.

Ejendommen
Lejligheden ligger i stuen af en markant ejendom, der blev opført i 2007. Arkitekturen er umiskendeligt moderne med store glaspartier, der pryder den hvide facade, som imidlertid allerøverst oppe er udført i sort. Det skaber et dynamisk og elegant udtryk, der passer godt til den æstetik og arkitektur, som ellers opleves i området.

Til ejendommen knytter sig udmærkede fællesarealer i form af blandt andet græsplæner med bordbænkesæt, en legeplads og en parkeringsplads.

Lejligheden
Som I træder inden døre, ankommer I til et lyst og luftigt hjem, hvor hovedparten af kvadratmeterne er allokeret til det anseeligeopholdsrum. Her er stue og køkken arrangeret i åben forbindelse, og mens sidstnævnte toner frem med et rent og enkelt design med hvide fronter og sorte bordplader, er stueafsnittet let at indrette i kraft af rummets størrelse. Det hele afrundes af et værelse og et badeværelse.

På hver side af stuen råder I over henholdsvis en altan og en terrasse, hvorved I har gode betingelser for at nyde sommerens lune vejr.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 18, st. tv., Islands Brygge, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM073
Byggeår 2007
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 73 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.900 / 18.432

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.