Jens Otto Krags Gade 17, 5. 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.851

Jens Otto Krags Gade 17, 5. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 77m2

Indbydende lejlighed med altan på Islands Brygge

Del bolig
Følg bolig

Søger I en bolig med en attraktiv beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed på Islands Brygge, som på bedste vis forener en skøn nærhed til alle hverdagens gøremål samt natur og vand, hvilket giver jer det bedste fra to verdener.

Område
Beliggenheden er suveræn med kort afstand til Havnevigen med badestrand, der inviterer på friske dukkerter, mens Amager Fælled sætter tempoet ned med afslapning og gåture. I hverdagen er der blot få hundrede meter til Emmerys, Irma og busstoppested. Tilmed giver Bryggebroen nem adgang til Fisketorvet og Vesterbro, mens Indre By, Hovedbanegården og Tivoli er en kort cykeltur væk.

Ejendom
Ejendommen er opført i 2006, hvor lejligheden er placeret på femte sal, hvilket giver jer en smuk udsigt over området. Til boligen hører desuden eget kælderrum og mulighed for parkeringsplads - betalt via fællesudgifterne, ligesom der også er et grønt udendørsareal.

Lejlighed
I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Det naturlige samlingspunkt bliver den integrerede stue og køkken, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af det lyse parketgulv og de store vinduer, der sikrer et flot lysindfald.

Poggenpohl-køkkenet fremstår elegant med mørkegrå elementer og en massiv træbordplade. Det er udstyret med et integreret køleskab og en opvaskemaskine skjult bag skabslågerne, som glider helt naturligt ind i den stilrene indretning. Tilmed er her rigelig skabsplads til remedierne, så bordpladen er fri til madlavning. Videre er der et fint soveværelse samt et badeværelse med stor bruser og væghængt toilet. Oveni er her plads til en praktisk vaskesøjle.

Udenfor kan I se frem til en skøn altan med plads til et cafésæt, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at indtage frokosten under åben himmel, mens I nyder den smukke udsigt over området.

Kom og oplev boligen!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 87 30 80 eller mail hertil: bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 17, 5. 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-CH193
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 77 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.539 / 13.715

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.