Jens Otto Krags Gade 11, 6. 2.
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.245.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.636

Jens Otto Krags Gade 11, 6. 2.
2300 København S

Ejerlejlighed , 103m2

Super planløsning og stor vestvendt altan

Del bolig
Følg bolig

Denne lejlighed har flere forcer, og med nøgleord som lysindfald, stor vestvendt altan og en super planløsning, er der tale om en særdeles attraktiv lejlighed. Her venter to værelser og et stort opholdsrum, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en suveræn beliggenhed nær hverdagens gøremål, grønne områder og vand, hvilket giver jer det bedste fra alle verdener.

Område
Der er er rig mulighed for en frisk dukkert ved Havnebadet, mens Amager Fælled sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Området byder også på et væld af caféer, ligesom I finder S-tog, metro, bus, indkøb, skole og daginstitution inden for halvanden kilometer. Endelig giver Bryggebroen nem adgang til Fisketorvet og Vesterbro.

Ejendom
Lejligheden er placeret på sjette sal i en velholdt ejendom fra 2006, hvor I kan glæde jer til finefællesfaciliteter som grønne arealer, elevator og parkeringsplads, ligesom der er tilknyttet egetkælderrum.

Lejlighed
I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning medgulvvarme overalt. Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de store glaspartier, som sikrer et skønt lysindfald igennem lejligheden og tilmed giver udgang til altanen. HTH-køkkenet udtrykker en tidløs elegance og har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.Boligen rummer to store rummelige værelser med indbyggede skabe samt et skønt stort opholdsrum med udgang til altanen fra stuen. Ligeledes er der en god fordelingsentre med masser af plads til overtøjet og et badeværelse med separat bruseniche og plads til vaskemaskinen. Udenfor venter en stor, vestvendt altan, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret.Her kan I indtage frokosten og aftensmaden under åben himmel, mens I nyder solen stråler


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3287 3080 eller mail hertil: Bryggen@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunislandsbrygge og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Jens Otto Krags Gade 11, 6. 2., 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer IB-KM027
Byggeår 2006
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 315.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.957 / 25.853

Kenneth Finner Madsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!